Δωρεά στο Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά στην Λεμεσό από το Parimatch Foundation

    Δωρεά αθλητικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Αποστόλου Λουκά πραγματοποιήθηκε από το Parimatch Foundation.

    Η φιλανθρωπική αυτή ενέργεια είναι μέρος του προγράμματος "Yes I can" του Parimatch Foundation. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εστιάζει στην στήριξη παιδιών με αναπηρίες και ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών με τη συμμετοχή τους στον αθλητισμό.

    Το Parimatch Foundation είναι ένα ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα που εφαρμόζει τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Parimatch. Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί και υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που μεριμνούν για την υγεία και την ευεξία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch. Αποστολή του Parimatch Foundation είναι να προωθεί την υγεία και την ευημερία της κοινότητας μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους.

    Συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου Αποστόλου Λουκά, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο μερών για την επίσημη δωρεά του αθλητικού εξοπλισμού. Η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Αποστόλου Λουκά, κα Αντιγόνη Μιχαήλ ευχαρίστησε από καρδιάς το Parimatch Foundation για το ενδιαφέρον και την πολύτιμη υποστήριξή του μέσω της δωρεάς αθλητικού εξοπλισμού για τους αθλητικούς χώρους που βρίσκονται εντός του Ειδικού Σχολείου Αποστόλου Λουκά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ