Υπεραγορές: Ψάχνουν βοήθεια για να εμβολιάσουν τους εργαζομένους τους

Βάλλει κατά πάντων ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπεραγορών. Στο κενό και η πρόταση για τοποθέτηση εμβολιαστικών κέντρων στις υπεραγορές.

Βάλλει κατά πάντων ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών όσον αφορά το θέμα του εμβολιασμού των εργαζομένων τους.

Ο Αντρέας Χατζηαδάμου, Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών μιλώντας στο Economy Today τονίζει ότι εδώ και 3 μήνες είχαν καλέσει το Υπουργείο Υγείας, τόσο με επιστολές στον πρώην Υπουργό τόσο και στους αρμόδιους λειτουργούς ώστε να υπάρξει συντονισμός για τον εμβολιασμό των εργαζομένων στις υπεραγορές.

Ο κ. Χατζηαδάμου τονίζει ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη η οποιαδήποτε απάντηση.

Επίσης πριν δύο βδομάδες είχε κατατεθεί πρόταση από τις υπεραγορές δηλώνοντας την ετοιμότητά τους για την εγκατάσταση κινητών μονάδων στις υπεραγορές για εμβολιασμό των εργαζομένων και πολιτών. Ο κ. Χατζηαδάμου ανέφερε ότι υπήρξε προσπάθεια να γίνει συνάντηση με την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας και "δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση".

"Είχε γίνει προσπάθεια και με το ΚΕΒΕ, τουλάχιστον όσον αφορά τον κλάδο μας αλλά δεν υπήρξαν τα όποια αποτελέσματα", σημειώνει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου.

Έστω και τώρα, δηλώνει ο κ. Χατζηαδάμου στο Economy Today, "καλούμε τους αρμόδιους να ανταποκριθούν στην πρωτοβουλία μας αυτή για να προχωρήσουμε με αποτελεσματικό τρόπο στον στόχο μας που είναι ο εμβολιασμός των συμπολιτών μας". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ