Αποστολή στο Ντουμπάι για προώθηση της Κύπρου ως επιχειρηματικού κέντρου

Στην αποστολή, συμμετείχε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από περίπου 20 κυπριακές εταιρείες και επιχειρηματίες από διάφορους τομείς υπηρεσιών

Επιχειρηματική αποστολή στο Ντουμπάι πραγματοποίησε στις 10 Μαΐου το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικού και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο πλαίσιο της γενικότερες προσπάθειας για ανάδειξη της Κύπρου ως περιφερειακού και διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, στο πλαίσιο της αποστολής διοργανώθηκε επιχειρηματικό φόρουμ και εκδήλωση δικτύωσης.

Στην αποστολή, της οποίας επικεφαλής ήταν ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, συμμετείχε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από περίπου 20 κυπριακές εταιρείες και επιχειρηματίες από διάφορους τομείς υπηρεσιών, όπως της τεχνολογίας και της πληροφορικής, δικηγορικά, ελεγκτικά και κτηματομεσιτικά γραφεία, χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια του φόρουμ, οι κυπριακές εταιρείες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον τομέα δραστηριοποίησής τους σε μεγάλο αριθμό εταιρειών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ). Ακολούθως, στο πλαίσιο της εκδήλωσης δικτύωσης πραγματοποίησαν στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους ενδιαφερόμενων εταιρειών των ΗΑΕ, για να συζητήσουν την ανάπτυξη πιθανών συνεργασιών.

«Η διοργάνωση της Επιχειρηματικής Αποστολής στο Ντουμπάι εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας του ΥΕΕΒ για ανάδειξη της Κύπρου ως περιφερειακού και διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσκολεύει η προσπάθεια για το e-kalathi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ