Εκστρατεία ΕΤΑΠ Πάφου για προσέλκυση επισκεπτών το Πάσχα

Η Πάφος προσδοκεί να περάσει το μήνυμα σε όλους τους μόνιμους κατοίκους Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό και να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες εγχώριους επισκέπτες να την επισκεφτούν το Πάσχα

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας (ΕΤΑΠ) Πάφου, επενδύοντας ακόμη περισσότερο στον εγχώριο τουρισμό, ενισχύει από σήμερα την παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία της και προωθεί τις μικρής διάρκειας διακοπές στην Πάφο για την πασχαλινή περιόδο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ Πάφου, η παγκύπρια εκστρατεία περιλαμβάνει κυρίως χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης FB και Instagram. Με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού, η Πάφος, αναφέρεται, προσδοκεί να περάσει το μήνυμα σε όλους τους μόνιμους κατοίκους Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό και να δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες εγχώριους επισκέπτες να την επισκεφτούν το Πάσχα.

Παράλληλα, η ΕΤΑΠ Πάφου συμμετέχει για 13η χρονιά στην τουριστική έκθεση στη Λευκωσία η οποία πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης από την Παρασκευή 19 μέχρι Κυριακή 21 Απριλίου.

Με ειδικά πακέτα διακοπών για όλες τις κατηγορίες τουριστικών καταλυμάτων, πλούσια αυθεντικά εδέσματα, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης, ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά, πανέμορφη φύση και το άρωμα των λουλουδιών, η Πάφος υπόσχεται και φέτος ποιοτικές διακοπές και καλωσορίζει όλους τους κατοίκους της Κύπρου, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΤΑΠ Πάφου.

ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΕΚΥΣΥ επανέρχεται για Πασχαλινό Επίδομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ