Κέντρα Αναψυχής: Ζητούν τον εμβολιασμό των υπαλλήλων τους

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ανέφερε ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό των εργαζομένων του τομέα.

Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στον εμβολιασμό των εργαζομένων στις επιχειρήσεις επισιτιστικής βιομηχανίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ), Φύτο Θρασυβούλου, ο οποίος λέει πως «τα πισωγυρίσματα δεν ωφελούν».

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως ο εμβολιασμός των εργαζομένων στα κέντρα αναψυχής θα δώσει την δυνατότητα επαναλειτουργίας και επανεκκίνησης της επισιτιστικής βιομηχανίας που αυτή την περίοδο παραμένει  κλειστή  λόγω του lockdown.

Πρόσθεσε πως “από τις τελευταίες δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών ήταν ξεκάθαρο ότι όσα μέτρα στήριξης και να δοθούν στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, για τον μήνα Απρίλιο θα είναι τα τελευταία”.

Aυτό, συνέχισε, σημαίνει πως πρέπει να δοθεί βαρύτητα από την Πολιτεία, στον εμβολιασμό των υπαλλήλων που εργάζονται στην επισιτιστική βιομηχανία,  στην επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής και στην στήριξη των ευάλωτων περιοχών που εξαρτιούνται πλήρως από την τουριστική βιομηχανία.

Ζητούμε, είπε, την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων μας μέσα σε υγιεινές συνθήκες που να δίνουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν χωρίς κλεισίματα. Είπε ακόμη πως αυτή την φορά πρέπει να γίνουν σωστές αξιολογήσεις και να παρθούν σωστές αποφάσεις από πλευράς της Δημοκρατίας ώστε να μην έχουμε πισωγυρίσματα, κατά την έκφραση του.

Ο κ. Θρασυβούλου ευχήθηκε σε όλον τον κόσμο Καλή Ανάσταση και εξέφρασε την ελπίδα «όπως η Ανάσταση του Κυρίου φέρει και τον τερματισμό του Γολγοθά της πανδημίας του τόπου μας και να προχωρήσουμε σε κανονικούς ρυθμούς επανεκκίνησης και βιωσιμότητας του τόπου και των πολιτών».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ