Διαδικτυακή ενημέρωση για την τεχνολογία Blockchain στη βιομηχανία εισιτηρίων

Sponsored Content

Ο συμβουλευτικός οργανισμός Eurosuccess Consulting, σε συνεργασία με την εταιρεία SmartApe Solutions, με χαρά σας προσκαλεί στην 1η Διαδικτυακή Ενημέρωση που διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου EventApe S.E.T Protocol - an Autonomous Interoperable BlockChain system that aims to create transparent, secure and efficient smart ticketing contracts”

Το έργο S.E.T Protocol στοχεύει στη δημιουργία ενός ανοικτού οικοσυστήματος έκδοσης εισιτηρίων, βασισμένο στην τεχνολογία BlockChain, όπου όλα τα μέρη στην αλυσίδα των εισιτηρίων θα μπορούν να συνεργάζονται με περισσότερο έλεγχο, εσωτερική λειτουργική διαφάνεια και ασφάλεια. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ανάπτυξης και την Κυπριακή Δημοκρατία μέσω του Ιδρύματος Προώθησης έρευνας, και είναι αποτέλεσμα μιας στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των οργανισμών Eurosuccess Consulting και SmartApe Solutions.

1η Διαδικτυακή Ενημέρωση

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, στις 11:00 π.μ. (EEST), όπου θα συζητηθούν οι δυνατότητες της τεχνολογίας Blockchain στη βιομηχανία εισιτηρίων, καθώς και οι πρωταρχικές σκέψεις ανάπτυξης του τελικού προϊόντος και τους πιθανούς τρόπους αξιοποίησης του.

Η ενημέρωση απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, διοργανωτές και εκδηλώσεων, καλλιτέχνες, και ενδιαφερόμενους στον τομέα βιομηχανίας εισιτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους εδώ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα.
Για τυχόν απορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Eurosuccess Consulting στο τηλέφωνο 22 420 110 ή μέσω email στο info@eurosc.e

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ