Συνεργασία Bazaraki.com και duooVision

Το Bazaraki.com έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη νέα του συνεργασία με την εταιρεία duooVision η οποία δημιουργεί 3D video tour για ακίνητα μέσω της τεχνολογίας της εταιρείας Μatterport.

Τώρα πλέον οι χρήστες του Bazaraki.com, μπορούν να αναρτούν στις αγγελίες των ακινήτων τα 3D Video Tour από την εταιρεία duooVision ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία με τεχνολογία Μatterport ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να περιηγούνται σε αυτά και να τα εξερευνήσουν ακριβώς σαν να βρίσκονται εκεί, ανά πάσα στιγμή από το κινητό τους τηλέφωνο.   

Αποτελεί τον ιδανικό τρόπο προβολής των ακινήτων καθώς οι αγοραστές απολαμβάνουν μία ξεχωριστή διαδραστική και χρηστική εμπειρία, εξοικονομούν χρόνο και έχουν διαθέσιμα 24/7 όλα τα χαρακτηριστικά ακινήτου. Επίσης, βοηθάει τις εταιρείες του κλάδου του Real Estate να ξεχωρίσουν από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, να προσελκύσουν περισσότερους αποφασισμένους πελάτες  και να πουλήσουν άμεσα τα ακίνητα τους.   

Το  Bazaraki.com είναι η Νο1 ηλεκτρονική αγορά στην Κύπρο καθώς  το επισκέπτονται πάνω από 750Κ μοναδικοί χρήστες το μήνα με πάνω από 40.000.000 page views. Σκοπός της είναι να φέρει σε επαφή τους αγοραστές με τους πωλητές. Στο Bazaraki.com μπορείς να βρεις όλα τα ακίνητα στην Κύπρο καθώς υπάρχουν πάνω από 70.000 ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση.           

Η εταιρεία duooVision παρέχει τρισδιάστατες εικονικές πλοηγήσεις (3D Virtual Tours) και υπηρεσίες φωτογραφίας και βίντεο για οποιεσδήποτε πραγματικές τοποθεσίες. Η duooVision παρέχει μια εντελώς νέα μέθοδο 3D πολυμέσων που παρουσιάζει ένα σύνολο φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, που δίνουν στον τελικό χρήστη την εντύπωση ότι βρίσκεται στον εκάστοτε χώρο.  

Στοιχεία εταιρειών 

Bazaraki.com: https://www.bazaraki.com/  

Email: info@bazaraki.com

Τηλ: +357 25262700

DuooVision www.duoovision.com

Email: info@duoovision.com

Τηλ: +357 97791960

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ