ΕΥ TaxLegi: Φορολογικές και νομικές πληροφορίες και απόψεις

Έναρξη του TaxLegi, ενός εξειδικευμένου μηνιαίου ενημερωτικού blog το οποίο θα περιέχει πλούσιο διαδικτυακό περιεχόμενο.

Η ΕΥ Κύπρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του TaxLegi, ενός εξειδικευμένου μηνιαίου ενημερωτικού δελτίου (blog), το οποίο παρέχει πληροφορίες, απόψεις και άρθρα από εμπειρογνώμονες της ΕΥ, αναλύοντας επίκαιρα θέματα και εστιάζοντας κυρίως σε φορολογικές και νομικές πτυχές.

Το TaxLegi δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της ΕΥ και με στόχο την πληροφόρησή τους σχετικά με σημαντικά οικονομικά, φορολογικά και νομικά θέματα που τους αφορούν και ενδέχεται να τους επηρεάζουν. Η κυκλοφορία του TaxLegi επιτρέπει στους πελάτες μας να ενημερώνονται άμεσα και να παραμένουν μπροστά από τις εξελίξεις στους τομείς των επαγγελματικών υπηρεσιών και της φορολογίας, αποκτώντας πρόσβαση στην παγκόσμια πηγή γνώσης και εμπειρογνωμοσύνης της ΕΥ.

Το blog θα περιέχει πλούσιο και πολύτιμο διαδικτυακό περιεχόμενο, όπως φορολογικές και νομικές ανακοινώσεις και ενημερωτικά δελτία, πληροφορίες για επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια, καθώς και άρθρα και απόψεις από τους εμπειρογνώμονες της ΕΥ Κύπρου.

Σχολιάζοντας την έναρξη του TaxLegi, ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος και Επικεφαλής Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της EY Κύπρου, δήλωσε: «Στους πρωτοφανείς καιρούς που διανύουμε, όπου οι αλλαγές πραγματοποιούνται με εξαιρετικά γοργούς ρυθμούς, η συνεχής ενημέρωση δεν είναι μόνο απαραίτητη αλλά και ζωτικής σημασίας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη νέα μας πρωτοβουλία, το TaxLegi, που στοχεύει στην άμεση ενημέρωση των πελατών μας από εμπειρογνώμονες της ΕΥ σε επίκαιρα θέματα, καθώς και την παροχή φορολογικών και νομικών ενημερώσεων σχετικά με διεθνή ζητήματα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα βρουν το TaxLegi ως ένα χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθεια να εντοπίσουν τάσεις και δράσεις που να εξυπηρετούν τις επιχειρηματικές τους ανάγκες.»

Για να μάθετε περισσότερα για το TaxLegi και να διαβάσετε το πρώτο τεύχος Σεπτεμβρίου 2020, επισκεφθείτε: https://www.ey.com/en_cy/tax-alert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ