Ναυταθλητική εκδήλωση προς ενίσχυση του οργανισμού Europa Donna

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης παραχωρήθηκαν στην Europa Donna

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, με τα τμήματα του, Ιστιοπλοΐας και Κανό-Καγιάκ, και σε συνεργασία με τις ομάδες dragonboat, Pink Mouflons και Raging Mouflons, και με την υποστήριξη της οργάνωσης CyprusGirlsCan, έχει διοργανώσει στο χώρο μπροστά από τις αθλητικές του εγκαταστάσεις στην Γεροσκήπου, φιλανθρωπική εκδήλωση προς ενίσχυση του Οργανισμού Europa Donna.

Με κεντρικό άξονα την βέλτιστη αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού και των ασθενών, η Europa Donna Κύπρου δραστηριοποιείται τόσο στα θέματα ενημέρωσης, πρόληψης, στήριξης όσο και στα θέματα προώθησης δικαιωμάτων των ασθενών προς τα κέντρα αποφάσεων που αφορούν γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι από όλη την Κύπρο ενίσχυσαν τον οργανισμό, και με την καθοδήγηση των προπονητών, συμμετείχαν στα αθλήματα της Ιστιοπλοΐας, Κανό, Dragonboat, Hawaiian outrigger και Sup-Paddle Board. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης έχουν παραχωρηθεί στην Europa Donna και ανήλθαν σε 1,010 ευρώ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου εκφράζει τις θέρμες του ευχαριστίες στο κοινό και εθελοντές που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τις συνεργαζόμενες ομάδες και προπονητές, καθώς και τον Οργανισμό Europa Donna για την υποστήριξη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ