Χριστουγεννιάτικες ευχές από την Parimatch

Από το Ανθρώπινο Δυναμικό της Parimatch δόθηκαν Χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλο το προσωπικό.

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και με πολλά χαμόγελα και ευχές για Καλά Χριστούγεννα δόθηκαν Χριστουγεννιάτικα εταιρικά δώρα από την ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch σε όλο το προσωπικό της και τα παιδιά τους. Τα εταιρικά δώρα δεν θα μπορούσαν να μην είχαν αισιόδοξο μήνυμα, τα οποία ήταν ταξιδιωτικές βαλίτσες Samsonite, ενώ τα δώρα των παιδιών των υπαλλήλων ήταν διάφορα δημιουργικά παιχνίδια από τα καταστήματα Public. Η ανταλλαγή δώρων και ευχών συνεχίστηκε μεταξύ των υπαλλήλων με το καθιερωμένο Secret Santa παιχνίδι.

H Group HR Director της Parimatch, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου ευχαρίστησε το προσωπικό για την πολύτιμη συνεισφορά τους και ευχήθηκε σε όλους τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία.

Η Parimatch αναγνωρίζει πως το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο είναι οι επαγγελματίες της με την αφοσίωση, το ταλέντο, τις φιλοδοξίες και τις δεξιότητές τους και πως αυτοί είναι που οδηγούν την εταιρεία μπροστά. Επομένως δίνει μεγάλη έμφαση στο να προσφέρει μια ενιαία εταιρική κουλτούρα που να τους κάνει να αισθάνονται καλά, να έχουν ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και να τους επιβραβεύει με πολλά ξεχωριστά προνόμια, όπως τα ακόλουθα:

Ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη, καινοτόμες εταιρικές εκδηλώσεις, δωρεάν καθημερινό γεύμα, φρούτα και σνακς, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, bonus και μισθολογικές αυξήσεις δύο φορές τον χρόνο και ευέλικτο ωράριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ