Συγκινεί με την πράξη του δικηγορικό γραφείο από τη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που απευθύνετε στους πελάτες και συνεργάτες του γραφείου.

Ένα ξεχωριστό τρόπο επέλεξε το δικηγορικό γραφείο Playbell & Co. απο την Λεμεσό για να εκπληρώνει τις ευχές από τα παιδία της Παιδικής Στέγης Λεμεσού στον Άγιο Βασίλη. Αντί για την παροχή εταιρικών δώρων, το δικηγορικό γραφείο προσκάλεσε τα  παιδιά, από την Παιδική Στέγη Λεμεσού, να ζητήσουν δώρο από τον Άγιο Βασίλη και κατάφερε να εκπληρώσει αυτήν τους την επιθυμία μαζί με άλλες τους ανάγκες.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που απευθύνετε στους πελάτες και συνεργάτες του γραφείου.

Σε αυτό ο Βαρνάβας Πλέιπελ, Ιδρυτής και Διευθύνων Συνέταιρος αναφέρει :

«Αγαπητοί Πελάτες και Συνεργάτες

Τι χρονιά ήταν αυτή που πέρασε!  

Ας πούμε ότι το αποτέλεσμα αυτής της χρονιά είναι μια νέα εκτίμηση των πραγμάτων που κάποτε θεωρούσαμε δεδομένα.

Για αυτήν την περίοδο των γιορτών, θεωρήσαμε ότι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να σας δώσουμε είναι ένα χαμόγελο από ένα παιδί που στερείται ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα αυτής της ζωής, μια οικογένεια.

 Το γραφείο μας, προσκάλεσε τα  παιδιά, από την Παιδική Στέγη Λεμεσού, να ζητήσουν δώρο από τον Άγιο Βασίλη και έχουμε εκπληρώσει αυτήν τους την επιθυμία, εκ μέρους σας, μαζί με άλλες τους ανάγκες.

Παίρνουμε αυτήν την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας τον χρόνο που μας πέρασε και από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε ότι έχετε τη δική μας, στις καλές και τις κακές στιγμές.

Της καλύτερες μας ευχές για αυτές τις διαφορετικές γιορτές των Χριστουγέννων και ελπίζουμε ότι στο ερχόμενο έτος 2021 θα δούμε φωτεινότερες μέρες και ότι με την νέα μας εκτίμηση για το τί είναι πραγματικά σημαντικό στην ζωή , θα ευδοκιμήσουμε, προσωπικά και επαγγελματικά.

Από όλους εμάς στο Playbell & Co., Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του www.playbell.com , το δικηγορικό γραφείο  εστιάζετε στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο και «σαν νεαρό γραφείο, μέρος της αποστολής του και μέτρο στην επιτυχία τους είναι η θετική προσφορά στην κοινωνία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ