Έρχονται τα πρώτα βραβεία «Cyprus Business Law Awards 2021»

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρουσιάζει τα πρώτα βραβεία “Cyprus BusinessLaw Awards”.

Τα βραβεία στοχεύουν στην  επιβράβευση της καινοτομίας, της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή νομικών υπηρεσιών από δικηγορικά γραφεία, δικηγορικές εταιρείες και in-house νομικά τμήματα εμπορικών εταιρειών.

Τα βραβεία αποβλέπουν στην ανάδειξη της σημασίας και της συμβολής του κλάδου στην οικονομική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα  μέχρι τις 24/9/2021. Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε τη σελίδα των βραβείων https://lawawards.cy/.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από έγκριτη κριτική επιτροπή, εκπροσώπους των φορέων του χώρου, έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες.

Οι νικητές λαμβάνουν το λογότυπο των βραβείων, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καμπάνιες, στο web site, στα social media, στις υπογραφές email και πάνω στις συσκευασίες προϊόντων.

Επιπλέον, θα κερδίσουν ένα αγαλματίδιο για κάθε βραβείο και θα γίνει αναφορά όλων των βραβεύσεων στον τελικό πίνακα νικητών στη σελίδα της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, θα δημιουργηθούν βίντεο προς αξιοποίηση της διάκρισης στα δικά τους social media. Θα υπάρξει, επίσης, προβολή στα social media της ΒOUSSIAS Cyprus και οι εκπρόσωποι των κορυφαίων βραβείων θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο βίντεο των βραβείων.

Περήφανος Χορηγός:  MONT BLANC
Χρυσός Χορηγός: DUXIANA
Υποστηρικτές: Alasia Hotel, Bottega Amaro, Christofi Bros Trading LTD, Metaxas George Jewellery

Διοργανωτής: BOUSSIAS Cyprus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ