Κρούσματα κορωνοϊού στο Υπουργείο Οικονομικών - Εκκενώνεται το κτήριο

Έχουν δοθεί οδηγίες στους εργαζομένους να αποχωρήσουν από το κτήριο για προληπτικούς λόγους μετά τις θετικές διαγνώσεις σε τεστ κορωνοϊού.

Έχουν εκκενωθεί κυρίως αρκετά τμήματα του Υπουργείου Οικονομικών λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Economy Today, έχουν δοθεί οδηγίες στους εργαζομένους τμημάτων του Υπουργείου Οικονομικών να αποχωρήσουν  από τους χώρους εργασίας τους ενώ γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προς απολύμανση του κτηρίου του Υπουργείου Οικονομικών.

Σχετικά με το κρούσμα έχουν ενημερωθεί οι επαφές του, που έχουν τεθεί σε αυτοπεριορισμού και αναμένεται να προβούν σε τεστ κορωνοϊού.

Θα ακολουθήσει εντός της μέρας ανακοίνωση του Υπουργείου σχετικά με το πως θα λειτουργήσουν συγκεκριμένα τμήματα και ποιοι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται μέσω τηλεργασίας.

Σημειώνεται το Τμήμα Φορολογίας ενημέρωσε το πρωί ότι, τα Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Φορολογίας Λευκωσίας (Άμεσης Φορολογίας και Φ.Π.Α.), το Γραφείο Μεγάλων Φορολογουμένων Λευκωσίας και ο Τομέας VIMA θα είναι κλειστά από την Παρασκευή 20/11/2020 μέχρι και την Τετάρτη 25/11/2020 λόγω μεταστέγασής τους σε νέα γραφεία, στη Λεωφόρο Τσερίου 2, στο Στρόβολο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ