Τρόποι πληρωμής λογαριασμών ΑΗΚ στο Lockdown

Mε ανακοίνωσή της η ΑΗΚ ενημερώνει τους καταναλωτές για τους τρόπους διευθέτησης των λογαριασμών τους εν μέσω lockdown

Στο πλαίσιο των τελευταίων αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η ΑΗΚ Προμήθεια ενημερώνει τους καταναλωτές ότι τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της συνεχίζουν να λειτουργούν εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας.

Η ΑΗΚ Προμήθεια παροτρύνει τους πελάτες της να εξυπηρετούνται και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά από την άνεση και ασφάλεια του δικού τους χώρου. Στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ www.eac.com.cy είναι αναρτημένα τα τηλέφωνα επικοινωνίας, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι αριθμοί τηλεομοιότυπου (φαξ) των Περιφερειακών Γραφείων Προμήθειας.  Επιπρόσθετα, για οτιδήποτε έχει σχέση με τους λογαριασμούς των πελατών της ΑΗΚ Προμήθειας, το τηλεφωνικό κέντρο 1818 είναι στη διάθεση του κοινού. 

Πληρωμές λογαριασμών μπορούν να γίνονται με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Διαδικτυακά με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
  • Μέσω της ιστοσελίδας της ΑΗΚ www.eac.com.cy
  • Μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα EAC Mobile App
  • Μέσω των ιστοσελίδων τραπεζικών ιδρυμάτων
  • Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ
  • Μέσω Τραπεζικής Εντολής Άμεσης Χρέωσης (direct debit)
  •  

Για τις περιπτώσεις που πελάτες αδυνατούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, τα ΚΕΠ Προμήθειας της ΑΗΚ παραμένουν ανοιχτά με πλήρη εφαρμογή των ειδικών πρωτοκόλλων προστασίας. Σε όλα τα ΚΕΠ έχουν τοποθετηθεί ειδικά προστατευτικά διαχωριστικά στα σημεία επαφής με το κοινό. Τηρούνται σχολαστικά η απόσταση ασφαλείας 2 μέτρων, καθώς και ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στο χώρο, σύμφωνα με την απαίτηση για 1 άτομο ανά 10 τ.μ. 

Στην προσπάθεια να είμαστε όλοι ασφαλείς, η ΑΗΚ ζητά την κατανόηση των καταναλωτών για αυξημένους χρόνους εξυπηρέτησης που ενδεχομένως προκύψουν, ειδικά κατά την εξόφληση λογαριασμών. Μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία, η προσπάθειά μας είναι συνεχής για την όσο πιο γρήγορη ανταπόκριση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ