Πένθος στην ΟΕΒ για τον Μιχάλη Πηλίκο

  Ο Μιχάλης Πήλικος ξεκίνησε να εργάζεται στην ΟΕΒ από το 1983 ως Λειτουργός Εργασιακών Σχέσεων και σταδιακά ανελίχθηκε σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα για να διοριστεί το 2002 Γενικός Διευθυντής.

  Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) θρηνεί από χθες την απώλεια του τέως Γενικού της Διευθυντή Μιχάλη Πήλικου, ο οποίος απεβίωσε μετά από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο.

  Ο Μιχάλης Πήλικος ξεκίνησε να εργάζεται στην ΟΕΒ από το 1983 ως Λειτουργός Εργασιακών Σχέσεων και σταδιακά ανελίχθηκε σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα για να διοριστεί το 2002 Γενικός Διευθυντής, θέση στην οποία υπηρέτησε μέχρι το 2016.

  Ως επικεφαλής της ΟΕΒ, ο Μιχάλης Πήλικος συνέβαλε καθοριστικά στην διαχρονική διατήρηση της εργατικής ειρήνης, στην εμπέδωση παράδοσης κοινωνικής συνεννόησης, πρόληψης και επίλυσης διαφορών, παρέχοντας έτσι ουσιαστική υπηρεσία στην πρόοδο και ευημερία του τόπου.
  Η εργοδοτική και επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου έχασε ένα σπουδαίο ηγέτη, τον οποίο θα αποχαιρετήσει αύριο Κυριακή 31 Μαΐου στις 5.00μμ στον Ιερό  Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Έγκωμη.

  Ο Πρόεδρος, ο Γενικός Διευθυντής και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  Πηγή: ΚΥΠΕ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ