Άμεση πρόληψη για προστασία από κακόβουλο λογισμικό ransomware

  Πέρα από την άμεση πρόληψη, η Cisco προσφέρει και υψηλή προστασία απέναντι στο ransomware.

  Η καλύτερη προστασία από κακόβουλο λογισμικό τύπου ransomware θεωρείται η έγκαιρη πρόληψη των κυβερνο-απειλών. H Logicom Solutions προσφέρει άμεσες και γρήγορες λύσεις πρόληψης και προστασίας ενάντια στο ransomware.  

   Λύσεις όπως το Cisco Cloud Email Security, Cisco Umbrella και Cisco Advanced Malware Protection for Endpoints βασίζονται σε τεχνολογίες Cloud και προσφέρονται για άμεση πρόληψη (Cisco Quick Prevention) από επιθέσεις ransomware.

  Η λύση ‘Cloud Email Security’ της Cisco αποτρέπει την πρόσβαση του ransomware μέσω κακόβουλων emails. Μέσω της λύσης ‘Cisco Umbrella’ o χρήστης είναι προστατευμένος και εντός και εκτός δικτύου καθώς εμποδίζεται η είσοδος του ransomware από όλες τις πιθανές διαδικτυακές διόδους. Τέλος, η λύση ‘Cisco Advanced Malware Protection for Endpoints’ προστατεύει τον υπολογιστή από το να τεθεί σε ομηρία από κακόβουλο λογισμικό.

  Πέρα από την άμεση πρόληψη, η Cisco προσφέρει και υψηλή προστασία απέναντι στο ransomware (Cisco Ransomware Defense ‘Advanced Protection’) με μια σειρά λύσεων και υπηρεσιών που διασφαλίζουν υψηλή κυβερνο-ασφάλεια. Παραδείγματα τέτοιων λύσεων που εντοπίζουν και αποτρέπουν ransomware επιθέσεις είναι το Cisco Next Generation Firewall, το Cisco IdentityServices Engine, Cisco TrustSec και το Cisco StealthWatch.

  Η Logicom Solutions βρίσκεται δίπλα στον κάθε οργανισμό για να συμβουλεύσει και να βοηθήσει στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και υλοποίηση εξατομικευμένων και αποτελεσματικών πλαισίων διαχείρισης των κινδύνων που προκύπτουν από τις κυβερνο-απειλές. Με την παροχή ενός ολοκληρωμένου φάσματος υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων, οι οποίες ξεκινούν από την αξιολόγηση μέσω υπηρεσιών “Penetration Testing” και τον καθορισμό πολιτικής και φθάνουν μέχρι και την υλοποίηση και εφαρμογή μηχανισμών κυβερνο-ασφάλειας, υποστηρίζουμε τον κάθε οργανισμό να λειτουργήσει σε ένα πιο ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.

  Για παρουσιάσεις/επιδείξεις των λύσεων ή για τη δυνατότητα υλοποίησης τους στο δικό σας περιβάλλον, επικοινωνήστε με τη Logicom Solutions στο +357 22551235 και στο solutions@logicom.net ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:  https://solutions.logicom.net/offerings/infrastructure-solutions-and-ser...