Χωρίς εξυπηρέτηση κοινού το ΧΑΚ από Δευτέρα

Θα συνεχίσει να εξυπηρετεί μέσω υποβολής σχετικών αιτήσεων, είτε με το ταχυδρομείο είτε με την παράδοση φακέλων στο Χρηματιστήριο.

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου ανακοίνωσε την αναστολή από την ερχόμενη Δευτέρα 16/3/2020 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του κοινού με φυσική παρουσία στον χώρο υποδοχής του Οργανισμού, λαμβάνοντας υπόψη την αναβάθμιση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας του βαθμού επικινδυνότητας για τη μετάδοση και τις επιπτώσεις της νόσου COVID-19.

Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση το ΧΑΚ, το μέτρο αυτό είναι προσωρινό και αποσκοπεί στην προστασία της υγείας τόσον του προσωπικού του ΧΑΚ όσον και του κοινού.
 
Ταυτόχρονα το Χρηματιστήριο αναφέρει πως θα συνεχίσει να εξυπηρετεί το κοινό για τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω υποβολής σχετικών αιτήσεων, είτε με το ταχυδρομείο είτε με την παράδοση φακέλων στο Χρηματιστήριο (χωρίς το κοινό να παραμένει στο χώρο υποδοχής για την εξυπηρέτηση του). 
 
Μετά τη λήψη αιτήσεων/φακέλων από το Χρηματιστήριο εντός του καθορισμένου ωραρίου, θα γίνεται σχετικός έλεγχος και για τυχόν προσθήκες / αλλαγές ή επιστροφές, θα ενημερώνονται τα αρμόδια άτομα τηλεφωνικά, προσθέτει.
 
Τέλος, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου αναφέρει πως προσβλέπει στη συνεργασία των συντελεστών της Αγοράς και του κοινού, για εφαρμογή των πιο πάνω οδηγιών, που στόχο έχουν να συμβάλουν στον περιορισμό εξάπλωσης του ιού. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ