Ο Zuckerberg στηρίζει την Sandberg για το σκάνδαλο του Facebook

Η Sheryl αποτελεί ένα πραγματικά σημαντικό μέρος αυτής της εταιρίας, είπε.

Πηγή: Bloomberg

Στήριξη προσφέρει όπως φαίνεται ο CEO του Facebook Mark Zuckerberg στην Chief Operating Officer Sheryl Sandberg, μετά τη διαφαινόμενη εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο με την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο CNN, «η Sheryl αποτελεί ένα πραγματικά σημαντικό μέρος αυτής της εταιρίας».

«Ελπίζω να δουλέψουμε μαζί για αρκετές δεκαετίες ακόμα», είπε.

Την περασμένη εβδομάδα, δημοσίευμα των New York Times έκανε λόγο για προσπάθεια παρεμπόδισης εκ μέρους της Sandberg ώστε το κοινό να μείνει μακριά από πληροφορίες που αφορούν στο σκάνδαλο για την προπαγανδιστική εκστρατεία της Ρωσίας στο Facebook πριν τις εκλογές του 2016.

Σημειώνεται πάντως ότι ακόμη και όταν το κοινό ενημερώθηκε τελικά για την παραπληροφόρηση που διαδόθηκε μέσω ψεύτικων λογαριασμών στο Facebook, χρειάστηκαν πολλοί περισσότεροι μήνες πριν η εταιρεία συνδέσει άμεσα τη δραστηριότητα αυτή με τη Ρωσία.

Πάντως, ο Zuckerberg δήλωσε ότι η απόφαση δεν αφορά την παρεμπόδιση του κοινού να μάθει περισσότερα, αλλά επρόκειτο  για μια «πολύ μεγάλη υπόθεση».

«Είναι μεγάλο ζήτημα να κατηγορήσουμε ένα ολόκληρο έθνος για μια τέτοια δραστηριότητα, οπότε ήθελε να είναι σίγουρη για τα γεγονότα προτού ανακοινώσει τις λεπτομέρειες», εξήγησε ο ιδρυτής και CEO του Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ