Το DogeCoin εκτοξεύτηκε μετά από tweet του Έλον Μασκ

Εκτόξευση πέραν του 20% για το κρυπτονόμισμα μετά το tweet του Έλον Μασκ.

Ο Μασκ υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Dogecoin, ενός κρυπτονομίσματος "meme" με την εικόνα ενός σκύλου Shiba Inu. Τα tweets του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο συνέβαλαν στην αύξηση της δημοτικότητάς του

Ο Elon Musk δήλωσε ότι η Tesla Inc. θα δέχεται πληρωμή σε Dogecoin για ορισμένα εμπορεύματα, στο τελευταίο από μια σειρά tweets που υποστηρίζουν το κρυπτονόμισμα. Το Dogecoin σημείωσε άλμα 33%.

Ορισμένα από τα “εμπορεύματα” της Tesla θα μπορούν να αγοραστούν με το ψηφιακό νόμισμα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος την Τρίτη, με προϊόντα όπως η αγκράφα ζώνης Giga Texas αξίας 150 δολαρίων που φέρει το λογότυπο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τον περασμένο μήνα, η Cyberwhistle της Tesla αξίας 50 δολαρίων εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως.

“Δείτε πώς θα πάει”, δήλωσε ο Μασκ. Το Dogecoin ανέβηκε στο υψηλό των 0,20 δολαρίων μετά το tweet, μειώθηκε στα 0,18 δολάρια μετά την αρχική αιχμή.

Ο Μασκ υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Dogecoin, ενός κρυπτονομίσματος “meme” με την εικόνα ενός σκύλου Shiba Inu. Τα tweets του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο συνέβαλαν στην αύξηση της δημοτικότητάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ