"Ταύρος" του bitcoin βλέπει ράλι εντός 2019

Ο Tom Lee δεν πτοείται.

Τι κι αν το Bitcoin και η «παρέα» του υποχωρούν σε χαμηλά άνω του έτους, με ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων να έχει χάσει σχεδόν 90 δισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης μέσα σε λίγες ημέρες.

Τι κι αν το Bitcoin έφτασε μέχρι και τα 20.000 δολάρια τον περασμένη χειμώνα και έκτοτε έχει εισέλθει σε μια εφιαλτική bear market με διαρκώς μεγαλύτερες βουτιές, υποχωρώντας σήμερα μέχρι και σχεδόν τα 4.000 δολάρια.

Ο Tom Lee, συνιδρυτής της Fundstrat Global Advisors και διάσημος bull του Bitcoin, επιμένει πως το κρυπτονόμισμα πρόκειται να εκτοξευθεί τις επόμενες εβδομάδες, φτάνοντας κοντά στα ιστορικά υψηλά του.

Ο Tom Lee δεν πτοείται και προχώρησε σε επί τα χείρω αναθεώρηση της τιμής-στόχου για το Bitcoin έως το τέλος του τρέχοντος έτους, κάνοντας πλέον λόγο για 15.000 δολάρια ανά μονάδα, ένντι 25.000 δολαρίων αρχικά.

Η αναθέωρηση βέβαια είναι προς τα κάτω, αλλά δεν παύει να είναι υπεραισιόδοξη δεοδμένων των συνθηκών στην αγορά, έπειτα από sell-off σχεδόν τριών ημερών -κυρίως εξαιτίας της διαμάχης στο Bitcoin Cash, διαχωρίστηκε σε Βitcoin ABC και Bitcoin SV.

«Οι αγορές σε όλο τον κόσμο είναι εύθραυστες, ο πανικός και το συναίσθημα παίζουν δυσανάλογο ρόλο αυτήν τη στιγμή.

Αυτό σημαίνει ότι το Βitcoin έχει "σπάσει"; Όχι!», είπε στο κανάλι CNBC.

Πηγή: newmoney.gr