Νέος μέτοχος στην εταιρεία Α. Χ. Αλεξάνδρου και Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Η δικηγορική εταιρεία Α.Χ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΠΕ,  σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου,  με αφορμή την επέτειο των δύο χρόνων  από την ίδρυσή της, ανακοίνωσε δια του διευθύνοντος συμβούλου, δικηγόρου Αλέξανδρου Χ. Αλεξάνδρου, την επερχόμενη μετονομασία της εταιρείας σε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ.Ε.Π.Ε. καλωσορίζοντας παράλληλα τον δικηγόρο Θεόδωρο Παπαθεοδώρου επίσημα στην δικηγορική εταιρεία ως ονομαστικό μέτοχο.

Ο κ. Αλεξάνδρου ανέφερε στην ομιλία του πως δύο χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας στόχος είναι πλέον η διατήρηση της δυναμικής και η ανάπτυξη των ποιοτικών νομικών υπηρεσιών που παρέχονται από το γραφείο τους σε όλους του τομείς δραστηριοποίησης.

Ως εκ τούτου, πρόσθεσε ο κ. Αλεξάνδρου , το δικαστηριακό τμήμα θα εποπτεύεται πλέον και από τον νέο  μέτοχο κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, ενώ το εταιρικό τμήμα θα συνεχίσει να εποπτεύεται από τον ίδιο. Επίσης τόνισε πως τόσο η συμπαγής ομάδα όσο και το ευρύ δίκτυο συνεργατών ανέδειξε πρόσφατα σε ιδιωτική έρευνα την εταιρεία ως μία από τις 100 καλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Κύπρο, γεγονός που δίνει το έναυσμα για ακόμη πιο σκληρή και ποιοτική δουλεία στη συνέχεια.

Θυμίζουμε πως στα δύο χρόνια λειτουργίας της η εταιρεία Α.Χ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΠΕ εκπροσώπησε μεταξύ άλλων και μία από τις εταιρείες που συμμετείχαν στη διοργάνωση  του Παγκοσμίου Κυπέλου 2018 στη Ρωσία, γεγονός που δείχνει πως ίσως πρόκειται για ένα από τα πιο ραγδαία αναπτυσσόμενα δικηγορικά γραφεία στην Κύπρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ