Με όπλο την τεχνολογία αιχμής θωρακίζει τις επιχειρήσεις ο IMR/University of Nicosia

Ο Οργανισμός δηλώνει παρών και στηρίζει το κυπριακό επιχειρείν στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Ο Οργανισμός IMR/University of Nicosia™, με όπλο την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει και με 18 χρονιά εμπειρίας και ηγετικής παρουσίας στον χώρο της έρευνας, των δημοσκοπήσεων και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, παραμένει σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του κορωνοϊού, σταθερός και αξιόπιστος σύμμαχος του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και αρωγός στη συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται για αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων στην οικονομική ζωή του τόπου.   

Στις δυσχερείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για ολόκληρο το οικονομικό οικοδόμημα της χώρας μας, οι επιχειρήσεις καλούνται να ανιχνεύσουν τα αχαρτογράφητα νερά όπου καλούνται να κολυμπήσουν, να αποκρυπτογραφήσουν τις βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες οικονομικές συνέπειες της κρίσης, να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και να χαράξουν την επόμενή τους μέρα.   

Σε αυτή τους την προσπάθεια, ο Οργανισμός IMR/University of Nicosia™ δηλώνει παρών και ενισχύει επιστημονικά τις επιχειρήσεις, συνεχίζοντας να τις τροφοδοτεί αδιάλειπτα με όλες τις στοχευμένες πληροφορίες και μετρήσιμα στοιχεία που χρειάζονται για διασφάλιση ενός βιώσιμου παρόντος, αλλά και μέλλοντός, συμβάλλει με την τεχνογνωσία και την εμπειρογνωμοσύνη του στην απάντηση καίριων και ζωτικής σημασίας ερωτημάτων που τις απασχολούν.  

Εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται για την υγεία του προσωπικού του, ο Οργανισμός IMR/University of Nicosia™ αξιοποιεί τις τεχνολογικά ανεπτυγμένες ψηφιακές πλατφόρμες που διαθέτει για διενέργεια διαδικτυακών ποσοτικών και ποιοτικών ερευνών αγοράς, οι οποίες στο περιβάλλον οικονομικής αστάθειας και αβεβαιότητας όπου έχουμε περιέλθει, αποτελούν απαραίτητο εργαλείο στα χέρια κάθε επιχείρησης και οργανισμού.  

Η αποτελεσματικότερη και αμεσότερη αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της κρίσης που δημιούργησε ο κορωνοϊός, προϋποθέτει την εξαγωγή ξεκάθαρων και ασφαλών διαπιστώσεων. Με αιχμή του δόρατος την τεχνολογία αιχμής που εδώ και μια πενταετία φρόντισε να έχει στο οπλοστάσιο του, ο Οργανισμός IMR/University of Nicosia™ θωρακίζει τις επιχειρήσεις και τις εφοδιάζει με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, δεδομένα και πληροφορίες, η αξιοποίηση των οποίων θα τους επιτρέψει να εξέλθουν και από αυτή τη μάχη κατά το δυνατό αλώβητες. Στον Οργανισμό IMR/University of Nicosia™, είμαστε σίγουροι πως μαζί θα κερδίσουμε και αυτή την μάχη, πως μαζί θα τα καταφέρουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες η/και διευθέτηση τηλεδιάσκεψης παρακαλούμε όπως  επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22265150 η διάμεσου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου imr@unic.ac.cy     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ