Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ στο Χόνγκ Κόνγκ

Στο Φόρουμ θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για επενδυτικές δραστηριότητες στην Κύπρο.

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο  διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή και Φόρουμ στο Χόνγκ Κόνγκ στις 15 Οκτωβρίου 2018 όπου θα συμμετέχουν 20 Κυπριακές εταιρείες, υπό την ηγεσία του προέδρου του ΚΕΒΕ  κ. Χριστόδουλου Ε. Αγκαστινιώτη. 

Το Φόρουμ συνδιοργανώνεται από το ΚΕΒΕ, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, καθώς και τον Κύπρο-Κινέζικο Επιχειρηματικό Σύνδεσμο, στα πλαίσια της προσπάθειας του ΚΕΒΕ να προωθήσει σημαντικά ανοίγματα στη μεγάλη αγορά της Κίνας.

Στο Φόρουμ θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για επενδυτικές δραστηριότητες στην Κύπρο και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χώρα ως κέντρο Υπηρεσιών και Επενδύσεων.  Κύρια ομιλητής θα είναι η Υφυπουργός Ναυτιλίας κυρία Νατάσα Πηλείδη.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το ΚΕΒΕ ήδη λειτουργεί στην Πάφο China Desk στελεχωμένο από άτομο Κινέζικης καταγωγής. Κάθε Τρίτη η κυρία  Wang βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του Επιμελητηρίου στη Λευκωσία στο China Help Desk.  

Επιπρόσθετα, το Επιμελητήριο έχει συνάψει συμφωνία με το China Investment Association, και σύντομα αναμένεται αποστολή επενδυτικών εταιρειών από το Πεκίνο.