Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν ΤΕΠΑΚ - Ελληνική Τράπεζα 

Με σκοπό την παροχή και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών, η Ελληνική Τράπεζα και το ΤΕΠΑΚ, υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας το πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στην Λεμεσό ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Ιωάννης Μάτσης και ο Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Ανδρέας Αναγιωτός.

Όπως αναφέρεται η συμφωνία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, οι κυριότερες από τις οποίες αφορούν κοινές πολιτιστικές, επιστημονικές, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, συμβουλευτικές / επιστημονικές υπηρεσίες, έργα, πιλοτικές εφαρμογές και μελέτες, κατάρτιση και υποβολή προτάσεων για κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα, πτυχιακές και μεταπτυχιακές διατριβές και εργασίες στα πλαίσια μαθημάτων. 

Προβλέπει επίσης την τοποθέτηση φοιτητών σε εργασιακούς χώρους (πρακτική άσκηση), ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και χορήγηση υποτροφιών με τη μορφή κάλυψης διδάκτρων σε μεταπτυχιακούς φοιτητές ή/και χρηματικών βραβείων σε αριστεύσαντες προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας, ο κ. Μάτσης δήλωσε ότι ο ίδιος όπως και το υπόλοιπο προσωπικό της Τράπεζας θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να γίνει πράξη αυτό το μνημόνιο εφόσον είναι προς το συμφέρον τόσο της Τράπεζας, όσο και του ΤΕΠΑΚ αλλά κυρίως της ευρύτερης κοινωνίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ