Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση της USB Bank με την Astrobank 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενσωμάτωσης των λειτουργιών της USB Bank με τη μεταφορά όλων των πελατών στα συστήματα της AstroBank.

Η διαδικασία ενσωμάτωσης πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11-13 Οκτωβρίου 2019, επτά μόνο μήνες από την έναρξη των σχετικών εργασιών. Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία για την απόκτηση των εργασιών της USB Bank από την AstroBank, ανακοινώθηκε αρχές του έτους.

Από την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες της πρώην USB Bank και της AstroBank, εξυπηρετούνται από κοινά συστήματα πληροφορικής και με τις ίδιες διαδικασίες, για όλες τις τραπεζικές εργασίες, μέσα από το ενοποιημένο δίκτυο των 16 καταστημάτων των δύο τραπεζών, από 18 ΑΤΜs αλλά και από το δίκτυο ATMs της Euronet, το μεγαλύτερο στην Κύπρο με περισσότερες από 350 ΑΤΜs. Όλοι οι πελάτες της πρώην USB Bank, θα χρησιμοποιούν για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank, καθώς και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης της AstroBank.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, ανέφερε πως η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν προς επίτευξη του στόχου, ώστε το project να ολοκληρωθεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα -για συγχώνευση αυτού του είδους- βασιζόμενοι κατά κύριο λόγο στο ανθρώπινο δυναμικό των δύο τραπεζών, με την επακόλουθη εξοικονόμηση των ανάλογων δαπανών. Καλωσορίζουμε τους πελάτες της USB Bank, τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους και τους διαβεβαιώνουμε πως θα τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση», υπογράμμισε. Ο κ. Λοϊζίδης πρόσθεσε: «Στην AstroBank θέλουμε να προσφέρουμε έξυπνες λύσεις που να βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών μας και να ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες τους, αναβαθμίζοντας συνάμα και την τραπεζική εμπειρία». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ