Ολοκληρώθηκε και επίσημα η ενσωμάτωση Ελληνικής - ΣΚΤ

Ελληνική Τράπεζα: Επιτυχής ολοκλήρωση της Ενσωμάτωσης των συστημάτων και λογαριασμών των πελατών της πρώην Συνεργατικής.

Ανακοίνωση Ελληνικής Τράπεζας: 

Μετά την πρόσφατη και καταληκτική συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Ενσωμάτωσης της Ελληνικής Τράπεζας, ανακοινώνεται και επίσημα η ολοκλήρωση της διαδικασίας Ενσωμάτωσης των συστημάτων, λογαριασμών και δεδομένων των πελατών της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στην Ελληνική Τράπεζα. 

Η Ενσωμάτωση, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 16 Σεπτεμβρίου 2019, εντός των χρονοδιαγραμμάτων και του προϋπολογισμού που είχαν τεθεί. Αποτέλεσε ένα άκρως απαιτητικό έργο και μια μεγάλη πρόκληση που δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση του προσωπικού μας. 

Πολύτιμη υπήρξε επίσης η στήριξη των συνεργατών μας.  Εξειδικευμένες ομάδες της  Accenture και της Logicom Solutions συνέβαλαν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και λεπτομερούς πλάνου ώστε το έργο να στεφθεί με επιτυχία, στηρίζοντας το προσωπικό της  Ελληνικής Τράπεζας σε αυτή την προσπάθεια. 

Ευχαριστούμε όλους για τη συνεισφορά τους στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήρως από οποιοδήποτε κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Κύπρο.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στη διαχείριση οποιονδήποτε θεμάτων προκύψουν και κυριότερα στο στόχο μας για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας, τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας και την εδραίωση και διατήρηση της Ελληνικής Τράπεζας στην κορυφή των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ