Τράπεζα Κύπρου: Πώλησε το Hondos Center για €4,4 εκατ.

Το κτήριο όπου στεγαζόταν το Hondos Center στη Λευκωσία πώλησε για το ποσό των €4,4 εκατ. η Τράπεζα Κύπρου.

Το ακίνητο είναι ένα εμπορικό κτήριο συνολικής επιφάνειας 2.983 τ.μ., που βρίσκεται στην τοποθεσία Τρυπιώτης, Λευκωσία.

Βρίσκεται δίπλα στην οδό Ζήνας Κάνθερ στα βόρεια σύνορά της, σε μικρή απόσταση δυτικά από τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και ανατολικά από τη Λεωφόρο  Θεμιστοκλή Δέρβη.

Το περιουσιακό στοιχείο αποτελείται από υπόγειο δύο επιπέδων συνολικής επιφάνειας 1.024 τ.μ. το οποίο παρέχει 10 θέσεις στάθμευσης και 3 αποθήκες.

Το ισόγειο έχει συνολική έκταση 348 τ.μ., το ημιώροφο με συνολική έκταση 233 τ.μ., τον 1ο, 2ο και 3ο όροφο με συνολική επιφάνεια 349 τ.μ.

Ο 4ος όροφος με συνολική επιφάνεια 223τμ χρησιμοποιήθηκε ως γραφείο και στον 5ο όροφο με συνολική επιφάνεια 108 τ.μ. ως χώρος ανάπαυσης.

Το κτήριο έχει κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι εφοδιασμένο με ικανοποιητική υποδομή, δηλαδή κυλιόμενες σκάλες, σύστημα θέρμανσης-ψύξης VRV, ανυψωμένα δάπεδα, συναγερμό, σύστημα CCTV, ισχυρό δωμάτιο. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση και συντήρηση.

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας, όπου παρατηρούνται καταστήματα λιανικής πώλησης και πολυκαταστήματα. Η ευρύτερη περιοχή αποτελείται κυρίως από εμπορικές ιδιόκτητες κατοικίες / καταστήματα στο ισόγειο και γραφεία στους επάνω ορόφους.

Το ακίνητο υπάγεται στη Ζώνη Σχεδιασμού Εα1 (Ζώνη Αστικού Κέντρου) με συντελεστή πυκνότητας κτιρίου 250% και συντελεστή κάλυψης 40% σε 14 ορόφους και 52 μέτρα ύψος.