Βραβείο καλύτερου Foreign Exchange Provider στην Κύπρο για το 2020

Βράβευση της Τράπεζας Κύπρου από το Global Finance magazine

Η Τράπεζα Κύπρου αναγνωρίζεται διεθνώς σαν η Καλύτερη Τράπεζα στις Αγορές Συναλλάγματος στην Κύπρο για το 2020, από το έγκριτο περιοδικό  «Global Finance».

Η αναγνώριση ως «Best Foreign Exchange Provider» για το 2020 επιβραβεύει τις συνεχείς ενέργειες της Τράπεζας αναφορικά με την έρευνα και ανάλυση στον τομέα του FX καθώς και την τεχνολογική αναβάθμιση σε σχέση με  τις αγορές συναλλάγματος.

Το «Global Finance», στο πλαίσιο της επιλογής των καλύτερων τραπεζών, εξέτασε τα στοιχεία αναλυτών του κλάδου, τις απόψεις από διευθυντικά στελέχη εταιρειών καθώς και εμπειρογνώμονες τεχνολογίας. 

Κατά την επιλογή των βραβευθέντων λήφθηκαν υπόψη παράγοντες όπως η καινοτομία, η αύξηση της αποδοτικότητας, η μείωση των κινδύνων και η ελαχιστοποίηση του κόστους. «Η ανταλλαγή συναλλάγματος βρίσκεται στον πυρήνα του διεθνούς εμπορίου, το οποίο σήμερα απειλείται από αναζωπυρωμένο εθνικιστικό ζήλο, ενώ κάνει έκκληση για προστατευτισμό», σημειώνει ο Joseph D. Giarraputo, εκδότης και αρχισυντάκτης του περιοδικού. «Τα ετήσια βραβεία FX αναδεικνύουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που παρέχουν σταθερότητα και την απαραίτητη γνώση στους πελάτες τους ώστε να μπορέσουν να περιηγηθούν μέσα σε αυτό το σύνθετο και ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον».

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής αυτής προσπάθειας, το περιοδικό ενθαρρύνει τις τράπεζες και τους παρόχους τεχνολογικών υπηρεσιών να συνεργάζονται με τους πελάτες τους για την υποβολή των παρατηρήσεών τους. 
της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ