Συνάντηση ΥΠΟΙΚ - Συνδέσμου Τραπεζών

Επαναβεβαίωσαν τη βούληση για στενή συνεργασία και παραγωγικό διάλογο.

Συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, είχε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, την Πέμπτη  23 Ιανουαρίου στα γραφεία του Συνδέσμου στη Λευκωσία.

Τον Υπουργό Οικονομικών συνάντησαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Γιάννη Μάτση, τους τρεις αντιπροέδρους, κ. Χριστάκη Πατσαλίδη, κ. Κωνσταντίνο Κουτεντάκη και κ. Γιάννη Λοΐζου, καθώς και από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Μιχάλη Καμμά.

Στην ατζέντα της συνάντησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν ευρύτερα την κυπριακή οικονομία και τον τραπεζικό κλάδο ειδικότερα, ενώ διαίτερη αναφορά έγινε για την πορεία εφαρμογής του Σχεδίου Εστία, τις προσπάθειες μείωσης των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων αλλά και της γενικότερης εδραίωσης υγιών συνθηκών στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Τόσο ο Υπουργός Οικονομικών όσο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Τραπεζών επαναβεβαίωσαν τη βούληση για στενή συνεργασία και παραγωγικό διάλογο, για προώθηση και εφαρμογή καλών πρακτικών και αναγκαίων λύσεων για ενίσχυση της κυπριακής οικονομίας. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ