Η ΚΟΕ ανανέωσε τη συνεργασία της με την RCB Bank

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) και η RCB Bank ανανέωσαν τη συνεργασία τους, η οποία θα κορυφωθεί κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020», για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ΚΟΕ και η RCB Bank είναι στρατηγικοί συνεργάτες από το 2016 και από τότε η Τράπεζα είναι ενεργό μέλος της οικογένειας των χορηγών της Ολυμπιακής Επιτροπής και στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια για άριστη εκπροσώπηση της χώρας σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που συμμετέχει η ΚΟΕ και ειδικότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ανανέωση της συνεργασίας και για το «Τόκιο 2020» επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άριστη συνεργασία αλλά και επιβεβαιώνει την πολιτική της RCB Bank για έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία και τον αθλητισμό της Κύπρου, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Την ανανέωση της συνεργασίας χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος είπε πως η συνεργασία ήταν εξαιρετική τα τελευταία χρόνια και πως είναι πολύ ικανοποιημένος που αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και το ‘Τόκιο 2020’.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της RCB, Παναγιώτης Λοϊζίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΚΟΕ, τονίζοντας πως η συνεργασία με την Επιτροπή αποτελεί κορυφαίο γεγονός στις πρωτοβουλίες χορηγιών της Τράπεζας.