Ενισχύθηκαν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Ελληνικής Τράπεζας

Χιλιάδες πελάτες επιλέγουν σήμερα τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Αύξηση κατά 30% σημείωσε τον Μάρτιο του 2020, σε σχέση με τον περσινό Μάρτιο, η χρήση των ψηφιακών μέσων (web banking, mobile app, ATM) της Ελληνικής Τράπεζας, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή από την Τράπεζα.
 
Ανέφερε επίσης ότι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας θα μπορούν να κάνουν έγγραφή στα ψηφιακά κανάλια της Τράπεζας μέσω του συνδέσμου www.hellenicbank.com/connect, χωρίς να επισκέπτονται το κατάστημα και σημείωσε πως η Ελληνική Τράπεζα είναι η πρώτη Τράπεζα στην Κύπρο που προσφέρει αυτή την εμπειρία για άμεση εγγραφή στα ηλεκτρονικά της κανάλια χωρίς φυσική επαφή.
 
Στην τελευταία φορά που η Ελληνική Τράπεζα εφάρμοσε αυτό το μέτρο χιλιάδες πελάτες μας έχουν εγγραφεί και έλαβαν κωδικούς χρήσης του Web Bank, σημείωσε.
 
Ανέφερε επίσης ότι η Ελληνική Τράπεζα είναι η μόνη Τράπεζα στην Κύπρο με παγκύπριο δίκτυο Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ΑΤΜ) όπου η σύνδεση με την ΑΤΜ γίνεται ανέπαφα.
 
«Το 85% των συναλλαγών που πραγματοποιούνται εντός του καταστήματος ο πελάτης της Ελληνικής μπορεί να τις διενεργεί και από την ΑΤΜ», σημείωσε η ίδια πηγή.
 
Παρατηρούμε και μετακίνηση του κόσμου από μέσα από τον κατάστημα στις ΑΤΜ, ανέφερε και πρόσθεσε ότι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, «πέραν από αναλήψεις μπορούν να καταθέσουν τόσο μετρητά όσο και επιταγές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ