Η πρώην ΣΚΤ συστήνει ομάδα για το πρόβλημα με τους συμψηφισμούς

Ειδική ομάδα για την αντιμετώπιση του μεγάλου ζητήματος που έχει προκύψει σε σχέση με τους τερματισμούς λογαριασμών και τους συμψηφισμούς καταθέσεων με δάνεια σε πελάτες του πρώην Συνεργατισμού συστήνει η Κυπριακή Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ).

Σε γραπτή της ανακοίνωση η εταιρία αναφέρει ότι εργάζεται με στόχο την άμεση διερεύνηση περιπτώσεων τερματισμού λογαριασμών/παγιοποιήσεων/συμψηφισμών και επίλυσης θεμάτων τα οποία πιθανόν να έχουν προκύψει.

Επιπλέον, η εταιρία έχει επίσης ζητήσει από τον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο να της προωθηθεί το σύνολο των σχετικών παραπόνων που έχει λάβει, προκειμένου να τύχουν και αυτά άμεσου χειρισμού από πλευράς ΚΕΔΙΠΕΣ ενώ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα για τη μεταφορά 4559 επηρεαζόμενων τρεχούμενων λογαριασμών.

Σε γραπτή ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παράλληλα δημιουργείται ομάδα για στελέχωση του τηλεφωνικού κέντρου με αριθμό τηλεφώνου 22743500 στον οποίο οι επηρεαζόμενοι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν σε περίπτωση που επηρεάζονται.

Σημειώνει δε ότι η ΚΕΔΙΠΕΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας που έχουν επηρεαστεί.