Τη διευθέτηση ραντεβού μέσω διαδικτύου ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα

Τη δυνατότητα διευθέτησης ραντεβού για συναντήσεις πελατών με λειτουργούς της, με σκοπό τη διεκπεραίωση συγκεκριμένων υπηρεσιών, παρέχει η η Ελληνική Τράπεζα μέσω της υπηρεσίας «Book a Meeting», στην ιστοσελίδα της.

Σε ανακοίνωση η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει ότι υπηρεσία «Book a Meeting», η οποία προσφέρεται από τις 6 Μαΐου, επιτρέπει στους πελάτες της να προγραμματίσουν συνάντηση, είτε με φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημα, είτε ψηφιακά μέσω του Microsoft Teams, κλείνοντας απευθείας το ραντεβού από την ιστοσελίδα της Τράπεζας.
 
Προσθέτει ότι τα ραντεβού που διευθετούνται μέσω διαδικτύου, καλύπτουν συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως πιστωτικές διευκολύνσεις (στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή άλλο δάνειο, πιστωτική κάρτα), άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, σύνδεση στο online banking, ασφάλεια, γενικές πληροφορίες, Wealth & Investment services, Channels & Digital Products.
 
Αναφέροντας ότι η όλη διαδικασία είναι απλή και φιλική προς τους χρήστες, η Ελληνική Τράπεζα προσθέτει ότι αφού οι πελάτες της προσδιορίσουν τον τύπο και τον λόγο για τον οποίο επιθυμούν ραντεβού, «καλούνται να επιλέξουν το κατάστημα της προτίμησής τους σε οποιαδήποτε επαρχία, όπως και την ημέρα και την ώρα της συνάντησης, αναλόγως και της διαθεσιμότητας».
 
«Στη συνέχεια, ο πελάτης θα κληθεί να συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του και ακολούθως να επιβεβαιώσει την κράτησή του», προσθέτει.
 
Η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει ότι μια αυτόματη επιβεβαίωση της κράτησης θα σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει καταχωρίσει ο πελάτης, ενώ παράλληλα θα γίνει κράτηση του ραντεβού αυτόματα στο ημερολόγιο του πελάτη, καθώς επίσης και του αρμόδιου λειτουργού.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ