Τράπεζα Κύπρου: Πώλησε για €4.6 εκ. το Palm Beach Executive Villas

Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα σπίτια κι ένα μεγάλο οικόπεδο.

Στην τιμή των €4,6 εκ. πώλησε η Τράπεζα Κύπρου το Palm Beach Executive Villas.

Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα σπίτια κι ένα μεγάλο οικόπεδο, τα οποία αποτελούν μέρος ενός ατελούς συγκροτήματος κατοικιών που βρίσκεται στο χωριό Βορόκλινη στην περιοχή της Λάρνακας. 

Το συγκρότημα είχε προγραμματιστεί να έχει 22 σπίτια εκ των οποίων μόνο επτά κτίρια.

Το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο βρίσκεται δίπλα στην οδό Παιδείας στα βόρεια σύνορά του, σε απόσταση περίπου 360 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αμμοχώστου, 500 μέτρα βόρεια από τη θάλασσα και 2 χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο της Ορόκλινης.

Και τα τέσσερα σπίτια έχουν εσωτερική έκταση περίπου 170 τμ. Στο ισόγειο, τα σπίτια διαθέτουν ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, καθώς και τουαλέτα επισκεπτών. 

Στον πρώτο όροφο, υπάρχει ένα μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια, το ένα από τα οποία έχει ιδιωτικό μπάνιο με ντουλάπα, ενώ ένα από τα σπίτια διαθέτει υπόγειο. 

Τα σπίτια επωφελούνται από τη χρήση ιδιωτικής πισίνας και δύο ακάλυπτων χώρων στάθμευσης. 

Όλες οι κατοικίες διαθέτουν διατάξεις για χωριστές μονάδες και κεντρική θέρμανση και διαθέτουν διπλά τζάμια.
Παράλληλα, το υπό ανέγερση οικόπεδο έχει έκταση 26.232τμ.

Η ευρύτερη περιοχή είναι μια καλά αναπτυγμένη τουριστική περιοχή με ξενοδοχεία, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα και εστιατόρια. 

Το περιουσιακό στοιχείο επωφελείται από την εξαιρετική πρόσβαση στην περιοχή κάτω των Λάρνακας των Φοινικούδων και της μαρίνας Λάρνακας μέσω της Λεωφόρου Δεκέλειας και του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας και άλλων περιοχών του νησιού μέσω της κοντινής Λάρνακας - Αγίας Νάπας.

Το περιουσιακό στοιχείο εμπίπτει στη ζώνη σχεδιασμού Η5α, με συντελεστή πυκνότητας κτιρίου 35%, συντελεστή κάλυψης 20%, σε 2 ορόφους και μέγιστο ύψος 8.3m.