Δύο βραβεία για το πανεπιστήμιο Frederick στα CAROB Awards

Έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία PR- Επιχειρείν και Κοινωνία, για την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης ‘Healthy Relationships'.  

Δύο βραβεία κατέκτησε το ιδιωτικό πανεπιστήμιο Frederick στο 1ο Φεστιβάλ Διαφήμισης CAROB Awards που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαφήμισης- Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
 
Ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο Frederick αναφέρει ότι πρόκειται «για το χρυσό βραβείο στην κατηγορία PR- Επιχειρείν και Κοινωνία, για την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης ‘Healthy Relationships’».
 
Ο γενικότερος στόχος της εκστρατείας ήταν η πρόληψη της βίας και η ανάπτυξη λειτουργικής και υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στις σχέσεις μεταξύ των νέων.
 
Το δεύτερο βραβείο για το Πανεπιστήμιο Frederick ήταν το χάλκινο, στην κατηγορία Διαφήμιση- Τηλεόραση- Εκπαίδευση, για τη διαφημιστική του καμπάνια #TheJourneyToMySuccess.
 
Η καμπάνια #TheJourneyToMySuccess είναι εμπνευσμένη από ιστορίες για το ταξίδι προς την επιτυχία των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστήμιου.
 
Παραλαμβάνοντας το χρυσό βραβείο η Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Frederick, Νατάσσα Φρειδερίκου, δήλωσε ότι «ως Πανεπιστήμιο έχουμε πάντα στόχο την πραγματοποίηση δράσεων με άμεσο αντίκτυπο στους φοιτητές μας, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία».
 
Σημειώνεται ότι στόχος των Διαφήμισης CAROB Awards είναι η ανάδειξη της δημιουργικότητας στη διαφήμιση, σε όλες τις εκφράσεις της, ανεξαρτήτως ΜΜΕ ή μορφών επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ