5 Διαθέσιμες Υποτροφίες για το πτυχίο BSc Web Design & Development

Του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ανακοινώνει 5 Υποτροφίες 50% (αξίας €4,975 η κάθε μία) για το πρόγραμμα BSc Web Design & Development.  
Το πρόγραμμα BSc (Hons) Web Design & Development συνδυάζει αναδυόμενες και περιζήτητες θεματολογίες ψηφιακών μέσων όπως σχεδιασμός/δημιουργία ιστοσελίδων και εφαρμογών, γραφικές τέχνες, παραγωγή/επεξεργασία βίντεο και ήχου, animation, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και ηλεκτρονικό εμπόριο. 

Αποτελεί κορυφαία επιλογή για δημιουργικούς φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία ως σχεδιαστές και δημιουργοί ιστοσελίδων, γραφίστες, παραγωγοί ψηφιακών μέσων ή ειδικοί ψηφιακού μάρκετινγκ, εμπορίου και τεχνολογιών διαδικτύου. 

Οι ενδιαφερόμενοι για τις υποτροφίες Οκτωβρίου 2018  θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους εδώ, μέχρι και την Κυριακή, 16/09/2018. Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη με τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο του Προγράμματος ενώ οι οροί και προϋποθέσεις των υποτροφιών βρίσκονται αναρτημένοι εδώ

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι οι απόφοιτοι του προγράμματος θα λάβουν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Ευρώπη, Αγγλία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. 

To Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, ως το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, φιλοξενεί πλέον περισσότερους από 1.200 φοιτητές από Κύπρο, Ευρώπη, Ασία Νότιο Αμερική, Αυστραλία και Αφρική, με πάνω από 45 χώρες προέλευσης ενώ αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα Πανεπιστήμια που έχουν αναπτυχθεί στην Ευρώπη με κτιριακές εγκαταστάσεις πρότυπο τόσο για τα Κυπριακά όσο και για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα.