Στις 15 Σεπτεμβρίου το Κυπρορωσικό Gala

Η Πρώτη Κυρία στο πλευρό των διοργανωτών για μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της χρονιάς.

Το Κυπρορωσικό Gala, η διοργάνωση που ανυψώνει κάθε χρόνο και περισσότερο τις προσδοκίες, βρίσκεται στο ζενίθ των προετοιμασιών της για ακόμη μια χρονιά, με τους διοργανωτές να εργάζονται πυρετωδώς. Ο στόχος τους δεν είναι άλλος από την πραγματοποίηση μιας ακόμη άρτιας εκδήλωσης που θα μαγέψει ακόμη μια φορά του κοινό από Κύπρο και Ρωσία που θα βρεθεί στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου τη βραδιά της 15ης Σεπτεμβρίου. 

Η Πρώτη Κυρία της Δημοκρατίας, κα Άντρη Αναστασιάδη στηρίζει προσωπικά τις προσπάθειες και βρίσκεται στο πλευρό των Διοργανωτών και της κας Olga Balakleets, Διευθύνουσας Συμβούλου της Ensemble Productions Ltd, της συνδιοργανώτριας εταιρείας της εκδήλωσης, μιας και η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν εξυμνεί μόνο τη φιλία μεταξύ των δύο κρατών, αλλά κάθε χρόνο στηρίζει και το Ίδρυμα Ραδιομάραθωνιος προσφέροντας υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, καθώς και στις οικογένειες τους.

Ο θεσμός του Κυπρορωσικού Gala έχει κερδίσει τον θαυμασμό του κοινού των δύο χωρών και απευθύνεται σε όλους που θα ήθελαν να απολαύσουν ένα από τα σημαντικότερα πλέον πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στο νησί. 

Τα εισιτήρια προ-πωλούνται ήδη  μέσω της Tickethour στο www.tickethour.com.cy  ή στο τηλέφωνο: 77 77 70 40 

Επίσης εισιτήρια μπορείτε να βρείτε και από οποιοδήποτε κατάστημα κούριερ ACS, παγκύπρια, καθώς επίσης και από τα γραφεία του Οργανισμού Ραδιομαραθωνίου, στην οδό Βαλαωρίτη 3, Ακρόπολη, Λευκωσία και στο 22879518

Το Φιλανθρωπικό Γκαλά Κύπρου-Ρωσίας 2018 διοργανώνεται και παρουσιάζεται από την Ensemble Productions Ltd, υπό την υψηλή εποπτεία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρης Αναστασιάδη, σε συνεργασία με τη Ρωσική Πρεσβεία στην Κύπρο. 

Επίσημος μεταφορέας: Cobalt Air

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ensemble Productions:
E: admin@ensembleproductions.co.uk
T.: + 44 020 3819 7070

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ