Άνοιξε το υπερπολυτελές Radisson Blu στην Λάρνακα

Το νέο luxury ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρνακα, προσελκύοντας ήδη τουρίστες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. 

Το Radisson Blu είναι το δεκαεξαώροφο κτήριο που έχει στόχο να αλλάξει την ποιότητα του τουριστικού ρεύματος, ενώ ταυτόχρονα επιζητά να δημιουργήσει προοπτικές για νέες επενδύσεις.

Το νέο ξενοδοχείο της Λάρνακας διαθέτει 106 δωμάτια, εκ των οποίων τα 52 είναι σουίτες έκτασης 56 τετραγωνικών μέτρων. Οι σύγχρονοι και υψηλής αισθητικής χώροι του Radisson Blu υπόσχονται στους επισκέπτες την απόλυτη luxury εμπειρία. Τα πολυτελή, ευρύχωρα και ιδανικά διακοσμημένα δωμάτια, είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν ακόμα και τον αυστηρότερο επισκέπτη. Minimal λεπτομέρειες, πίνακες μοντέρνας τέχνης και γήινα χρώματα, χαρακτηρίζουν τους χώρους του ξενοδοχείου, τοποθετώντας το στην κορυφή των προτιμήσεων. Τα ξεχωριστής αισθητικής δωμάτια με τα  king size κρεβάτια, τους άνετους χώρους και τα υπερπολυτελή μπάνια προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε όλους επιλέξουν το Radisson Blu για την διαμονή τους στη Κύπρο. 

Το υπερπολυτελές συγκρότημα φιλοξενεί μια πανέμορφη πισίνα, ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, sauna, steam room και άλλες εγκαταστάσεις spa. Στο all day restaurant, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν γεύσεις και ιδιαίτερα ποτά από το πλούσιο μενού. Στο ίδιο κτήριο, βρίσκονται και τα 10 πολυτελή meeting rooms, όπως και η μεγάλη αίθουσα συσκέψεων χωρητικότητας έως 300 ατόμων, που εξυπηρετούν τις επαγγελματικές ανάγκες των επισκεπτών με τον καλύτερο τρόπο. 

Το Radisson Blu, ως το πρώτο business ξενοδοχείο στην Κύπρο, έχει ήδη προσελκύσει τουρίστες από την Ιορδανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ρωσία αλλά και μεγάλους επιχειρηματίες από τη Μέση Ανατολή, την Κίνα και τη Ρωσία, αλλάζοντας θετικά το προφίλ της Λάρνακας, καθώς σημαντικότερο σχέδιο για το Radisson Blu είναι ο συνδυασμός των επιχειρηματικών υποχρεώσεων με ένα μεγάλο εύρος παροχών του ξενοδοχείου για ψυχική και σωματική ξεκούραση. 

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές επενδύσεις στη Λάρνακα και είναι δημιούργημα του Radisson Hotel Group, μιας από τις γνωστότερες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο που δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους με 1.400 ξενοδοχειακές μονάδες. Η Quality Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επένδυσης και ανάπτυξης γης στην Κύπρο, είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου και τη διαχείριση του έχει αναλάβει η ηγέτιδα εταιρεία στο hotel management and operations Sunnyseeker Hotels. 

Η υψηλή αισθητική και η κορυφαία αρχιτεκτονική του κτηρίου το έχει τοποθετήσει στα top κτήρια της Λάρνακας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ