Πολυτελείς κατοικίες στην Ελαιώνων από τη Cyfield

Κατοικίες με άνετους χώρους και μεγάλο κήπο.

H κομψότητα ο σύγχρονος σχεδιασμός καθώς και η χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει το νέο οικιστικό έργο που ανεγείρει ο Όμιλος Cyfield στην οδό Ελαιώνων στη Λευκωσία. Σε μία από τις ομορφότερες περιοχές στον Στρόβολο, η Cyfield κατασκευάζει σπίτια, που ικανοποιούν τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας.

Η περιοχή στην οποία είναι σχεδιασμένες οι κατοικίες είναι ιδανική για οικογένειες που επιλέγουν ένα αναβαθμισμένο τρόπο ζωής, καθώς προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε σουπερμάρκετ, υπηρεσίες, σχολεία, εκκλησίες και πάρκα. 

Οι πολυτελείς διώροφες κατοικίες είναι ανεξάρτητες, χαρακτηρίζονται από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους και τους μεγάλους κήπους τους. Διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση και άριστης ποιότητας υλικά στο εσωτερικό τους. Διαθέτουν άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το μοντέρνου σχεδιασμού ισόγειο κάθε κατοικίας, προσφέρει θέα προς τον κήπο και τη μεγάλη βεράντα του σπιτιού. Το εσωτερικό των σπιτιών προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα του κάθε ιδιοκτήτη.

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση. Ο Όμιλος Cyfield  δίνει πραγματική αξία στην επένδυση αυτή προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
80005757 – free line
sales@cyfieldgroup.com 
http://cyfieldgroup.com/project/ch-89-eleonon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ