Παγκύπρια πρωτιά από εκπαιδευόμενο λογιστή της Baker Tilly South East Europe

Στις πρόσφατες εξετάσεις του ACCA.

Ο Γιώργος Borg, εκπαιδευόμενος λογιστής της Baker Tilly στην Κύπρο, πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των φοιτητών του ACCA στην Κύπρο και την 21η υψηλότερη βαθμολογία παγκοσμίως στο μάθημα Audit and Assurance στις πρόσφατες εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ο Γιώργος  είναι κάτοχος του πτυχίου Rural and Surveying  Engineering του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Εντάχθηκε στο δυναμικό της  Baker Tilly South  East Europe το Mάιο του 2015 και αποτελεί μέλος της ομάδας των Φορολογικών Υπηρεσιών στο γραφείο της Λευκωσίας. 

Ο κ. Μάριος Κλείτου, Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Baker Tilly στην Κύπρο και ο 
κ. Θεράπων Μαφκάς, Συνέταιρος και επικεφαλής του τμήματος του Γιώργου, συγχάρηκαν τον πρωτεύσαντα για την εξαιρετική επίδοση του και τον βράβευσαν κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής προς τιμήν του.

Ο κ. Κλείτου εξήρε το επίτευγμα του Γιώργου και σημείωσε ότι «Στην Baker Tilly αναγνωρίζουμε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαρτάται από τις ικανότητες των ανθρώπων μας, τις γνώσεις και την εμπειρία τους, καθώς και το ήθος τους. Η επένδυση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ανθρώπων μας αποδεικνύεται αναγκαία για την επίτευξη της επιχειρηματικής επιτυχίας. Ακόμη και σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, μια από τις πρώτες προτεραιότητές μας είναι η συνέχεια στην υποστήριξη που προσφέρουμε στους ανθρώπους μας, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις απεριόριστες δυνατότητές τους». 

Σχετικά με την Βaker Tilly South East Europe:
Η Baker Tilly South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και που σταδιακά, επεκτάθηκε σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα. Η Baker Tilly South East Europe  είναι ανεξάρτητο μέλος, του ισχυρού διεθνούς δικτύου της Baker Tilly International, ενός από τα 10 κορυφαία δίκτυα στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 165 εταιρείες, με παρουσία σε 147 χώρες και με 33,600 ανθρώπινο δυναμικό.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ