Ο CEO της Τράπεζας Κύπρου δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το ΔΣ του CIM

Ο CEO της Τράπεζας Κύπρου κ. John Hourican δεξιώθηκε τους Honorary Fellows και το Διοικητικό Συμβούλιο του CIM στο Byron House, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2019, 7:30μμ.

Ο κ. John Hourican καλωσόρισε τους Honorary Fellows και το Διοικητικό Συμβούλιο του CIM και εξέφρασε την τιμή που νιώθει όντας ένας από τους CIM Honorary Fellows. Εκ μέρους του CIM καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ο κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ο οποίος αναφέρθηκε στον ξεχωριστό θεσμό των «Honorary Fellows» και παρουσίασε τους στρατηγικούς στόχους του CIM για το 2018-2019. Υπήρξε επίσης παρουσίαση από τον Γιώργο Τζιωρτζή, Chief Information Officer της Τράπεζας Κύπρου με θέμα το «Digital Economy».

Των παρουσιάσεων ακολούθησε επίσημο δείπνο.

Το Cyprus Institute of Marketing, The Cyprus Business School (CIM) γιορτάζει φέτος τα 40χρονα του και κατατάσσεται από την επιχειρηματική και πολιτική ηγεσία σαν το κορυφαίο κυπριακό Business School. To CIM έχει καθιερώσει ετήσια τον θεσμό της ανακήρυξης σε Honorary Fellows, μικρού αριθμού επιφανών στελεχών των κυπριακών επιχειρήσεων. Η ανακήρυξη βασίζεται σε 2 βασικά στοιχεία – την προσφορά των εν λόγω στελεχών στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του CIM και δεύτερο την προσφορά στην ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων. Μέχρι τώρα 33 επιφανή στελέχη έχουν τύχει αυτής της διάκρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ