Πώς να πλένετε τις εκτυπωμένες φανέλες σας

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε

Πολλοί πελάτες μας ρωτούν για το πως πρέπει να πλένουν τις εκτυπωμένες φανέλες τους. Πιο κάτω θα βρείτε κάποια απλά κόλπα για το πως να παρατείνετε τη ζωή των φανελών σας και να τις κάνετε να φαίνονται καινούργιες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

1. Χρησιμοποιείτε κρύο νερό. Η θερμότητα είναι ο χειρότερος εχθρός για τις εκτυπώσεις αλλά και το χρώμα στις φανέλες καθώς θα τις φθείρει.

2. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά απορρυπαντικά και λευκαντικά. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε πιο ήπιας μορφής απορρυπαντικά.

3. Γυρίζετε τα ρούχα από την πίσω πλευρά καθώς θα βοηθήσει στην μακροζωία των ρούχων σας.

4. Αποφεύγετε το στεγνωτήριο.  Όπως προαναφέρθηκε η θερμότητα είναι ο χειρότερος εχθρός για τις εκτυπώσεις και το χρώμα στα ρούχα. Αν όμως ο χρόνος σας πιέζει και το στεγνωτήριο είναι αναγκαιότητα μην το ρυθμίζετε στις ψηλότερές του θερμοκρασίες και μην αφήνετε τα ρούχα να στεγνώσουν πλήρως σε αυτό.

5. Πλένετε τα ρούχα μαζί με άλλα παρόμοια. Προτιμάτε να πλένετε τα ρούχα σας με άλλα παρόμοια τόσο σε χρώμα αλλά και ύφασμα.

6. Τραβήξτε πάνω το φερμουάρ και κουμπώστε τα κουμπιά.  Αν τα ρούχα σας έχουν φερμουάρ ή κουμπιά προτιμάτε να τα κλείσετε πριν το πλύσιμο.

7. Μην σιδερώνετε τις εκτυπώσεις. Όταν σιδερώνετε τα ρούχα μην περνάτε το σίδερο πάνω από τις εκτυπώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ