Βaker Tilly South East Europe: Χορηγός στο Cyprus Funds Roadshow Series 2018-2019: LONDON 

Το Cyprus Funds Roadshow Series 2018-2019: LONDON έλαβε χώρα στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο Thomson Reuters Auditorium in Canary Wharf, στο Λονδίνο.  

Παρόντες  διαχειριστές κεφαλαίων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, φορείς παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, και άλλοι θεσμικοί επενδυτές από το Ηνωμένο Βασίλειο.  

H Baker Tilly δεν θα μπορούσε να είναι απών από ένα τέτοιο συνέδριο, μιας και ένας από τους πρωταρχικούς της στόχους είναι να συμβάλει στη συλλογική προσπάθεια για να σηματοδοτηθεί η Κύπρος ως το επόμενο ʺbest thingʺ στην αγορά. 

Επιπλέον, βαδίζουμε πάντα με επαγγελματισμό και πάντοτε σε συνεργασία με διακεκριμένους συνεργάτες μας εντός της εταιρίας ούτως ώστε να υπάρχει σωστός και αποτελεσματικός χειρισμός των αιτημάτων  των πελατών μας σε οποιαδήποτε θέματα αφορούν τον τομέα τον συλλογικών επενδύσεων. 

Την Baker Τilly South East Europe αντιπροσώπευσαν ο κος Μωυσής Αριστείδου Διευθυντής Υπηρεσιών Ελέγχου και Υπεύθυνος Θεμάτων Συλλογικών Επενδύσεων στην εταιρία μας, μαζί με τον κο. Daniel Καραολή Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. 
 
Όπως ανέφερε ο κος Αριστείδου ʺΤο συνέδριο είναι από τις πιο σοβαρά οργανωμένες προσπάθειες που γίνονται από τη χώρα μας, για να περάσει στην συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι η Κύπρος μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός για τους fund managers. 

Η Κύπρος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην αγορά των εναλλακτικών επενδύσεων καθώς μπορεί να συνδυάσει το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης από τους επαγγελματίες του χώρου, με τις οικονομικά αποδοτικές λύσεις των επενδυτικών της προϊόντωνʺ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ