Μοντέρνα πολυκατοικία στο κέντρο της πρωτεύουσας

16 διαμερίσματα με καινοτόμο σχεδιασμό και λειτουργικότητα.

Πολυκατοικία υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερο σχεδιασμό κατασκευάζει ο Όμιλος Cyfield στο κέντρο της Λευκωσίας. Η νέα οικιστική πρόταση του Ομίλου στην οδό Άννης Κομνηνής στη συμβολή της με την οδό Στασάνδρου, απευθύνεται σε όλους όσους αγαπάνε το κέντρο της πόλης. Είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση και ασφάλεια στους ενοίκους της σε μια υπέροχη κεντρική τοποθεσία. 

Η πολυκατοικία που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, περιλαμβάνει 16 διαμερίσματα 3ων υπνοδωματίων με μεγάλους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Τα δύο ρετιρέ της πολυκατοικίας στον 8ο όροφο, έχουν αποκλειστική χρήση ενός  πανέμορφου ευρύχωρου roof garden. Οι ψηλές προδιαγραφές ποιότητας στην κατασκευή και τα υλικά ανεβάζουν το επίπεδο της διαβίωσης, ενώ το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α που διαθέτει το κτίριο εξασφαλίζει χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Το κτίριο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, ηχητική και θερμική μόνωση φωτισμό LED, τεχνογρανίτες στην κουζίνα, ξυλουργικά και δάπεδα ποιότητας, γρήγορο ασανσέρ, θυροκάμερες και ελεγχόμενες προσβάσεις.

Οι ένοικοι των διαμερισμάτων της μοντέρνας πολυκατοικίας, θα απολαμβάνουν μια αναβαθμισμένη διαβίωση σε μια περιοχή κοντά σε σχολεία, υπηρεσίες και καταστήματα με άμεση πρόσβαση σε όλα τα κύρια σημεία της Λευκωσίας.  

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας. H Cyfield της δίνει πραγματική αξία προσφέροντας σας ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες
80005757
(δωρεάν γραμμή επικοινωνίας) 
sales@cyfieldgroup.com
http://cyfieldgroup.com/project/anniskomninis
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ