4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα»

Παράδοση επιταγής €25000.

Η ανθρωπιά και η αγάπη πλημμύρισαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2018, την πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, όπου με τη μαζική συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας και στην παρουσία πολλών επισήμων, πραγματοποιήθηκε, το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα». 

Με το μήνυμα «Μαζί κάνουμε θαύματα», η Λάρνακα έζησε υπέροχες στιγμές σε μια από τις μεγαλύτερες ψυχαγωγικές και συνάμα φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της χρονιάς. Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και η δράση των 300 και πλέον εθελοντών της Petrolina Community, της Petrolina Kids Community και άλλων φίλων εθελοντών, με αποτέλεσμα το 4ο Φεστιβάλ Προσφοράς της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, να πετύχει με το παραπάνω τον σκοπό του, συνδράμοντας στην υλοποίηση των στόχων του Συνδέσμου  «Μωρά θαύματα».  

Πέραv από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, η εκδήλωση συνδύαζε δεκάδες ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες. Στον χώρο, λειτούργησαν περίπτερα με διάφορα παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχώρισε για την ποιότητα και την πολυμορφία του. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ το Φεστιβάλ ζωντάνεψαν με την παρουσία τους η Παιδική χορωδία του Δήμου Λάρνακας και  ο Ανδρόνικος. Η εκδήλωση έκλεισε πανηγυρικά με συναυλία από τις Melisses, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.  

Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια ήταν δωρεάν, με τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών να διατεθούν για το έργο του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα». Επίσης, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στήριξε την όλη προσπάθεια με το επιπλέον ποσό των €25,000, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρό του, κ. Στέλλα Κυριακίδου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Λαμπρή παρουσία στο Φεστιβάλ, ο Ολυμπιονίκης και Παγκοσμιονίκης μας Παύλος Κοντίδης, με το δικό του laser boat, ο οποίος φωτογραφήθηκε και μίλησε με μικρούς και μεγάλους, που είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά. Με τις δικές τους επίσης παρουσίες ξεχώρισαν ο πρωταθλητής ράλλυ, Σίμος Γαλαταριώτης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Γκολ στη ζωή» Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, καθώς και άλλοι πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές απ’ όλες τις ομάδες, που είχαν επίσης την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες αλλά και να συνομιλήσουν με τον κόσμο. 

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός  Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, στο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε το κοινό που αγκάλιασε την εκδήλωση καθώς και όλους τους  συνεργάτες, που πρόσφεραν αφιλοκερδώς προϊόντα και υπηρεσίες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στους εθελοντές της Petrolina Community, που προέρχονται από το προσωπικό της Πετρολίνα, τους πρατηριούχους καθώς και τις οικογένειες τους, που  για άλλη μια χρονιά δούλεψαν ακούραστα και πρόθυμα, για την επιτυχία της εκδήλωσης

Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd κ.  Ντίνος  Λευκαρίτης, η Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μωρά θαύματα», κ. Στέλλα Κυριακίδου, ο Πρόεδρος της Βουλής και Προεδρεύων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Συλλούρης, η Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας καθώς και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτροπος για Ανθρωπιστικά θέματα κ. Γιάννης Γιαννάκη, Δήμαρχοι, Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ