Λειτουργία της πρώτης υπεραγοράς SPAR στην Κύπρο

Η νέα εμπειρία στα καθημερινά ψώνια.

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, σε ένα εορταστικό τριήμερο, η πρώτη υπεραγορά SPAR στην Κύπρο υποδέχθηκε τους Λαρνακείς, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή 27, στην περιοχή Δροσιάς στο κέντρο της Λάρνακας, προσφέροντας μια φρέσκια και ολοκληρωμένη επιλογή στα καθημερινά ψώνια. Με μέγεθος 1.200 τ.μ. προσφέρει πολύ καλή προσβασιμότητα και άνετο χώρο στάθμευσης στους πελάτες της.

Με τον πήχη ψηλά και με βασική προτεραιότητα τις σταθερές αξίες χαραγμένες σε διεθνές επίπεδο όπως ποιότητα, ποικιλία, φρεσκάδα, τιμή και εξυπηρέτηση, η  SPAR  είναι εδώ για να προσφέρει στον Κύπριο καταναλωτή μια νέα εμπειρία ψωνίσματος σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Η υπεραγορά προσφέρει στον καταναλωτή μια ξεχωριστή εμπειρία στα καθημερινά του ψώνια. Στην SPAR μπορεί να βρει όλα όσα θέλει γρήγορα, εύκολα και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, όπου οι άνθρωποι γνωρίζουν τα προϊόντα και νοιάζονται για τον πελάτη. Στην SPAR τα ψώνια δεν είναι απλά μια υποχρέωση αλλά μια καθημερινή εμπειρία που ανεβάζει την διάθεση.

Με ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα φρέσκων προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων  σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα επώνυμα προϊόντα.
Στο αρτοποιείο, στο κρεοπωλείο, στην ψαραγορά, στη φρουταρία, και στο ντελικατέσεν, η ποιότητα, η ποικιλία και η φρεσκάδα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Στην SPAR ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας SPAR σε όλες τις κατηγορίες, με άριστη ποιότητα, σε χαμηλή τιμή.

Επίσης οι επισκέπτες της υπεραγοράς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους φτιαγμένο με μεράκι σε πολύ καλές τιμές και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον στο SPAR CAFÉ.

Οι υπεραγορές SPAR έχουν αγαπηθεί από τις τοπικές κοινωνίες σε 48 χώρες, εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 13 εκατομμύρια καταναλωτές, με περισσότερα από 12.500 καταστήματα και χιλιάδες αξιόπιστους προμηθευτές και συνεργάτες.

SPAR εδώ για σένα!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ