Συμφωνία Nicosia Mall και Hellenic Tzilalis (Cyprus) Ltd για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών

Καθώς το Nicosia Mall προχωρά προς την ολοκλήρωση του, το εμπορικό κέντρο έχει καταλήξει σε ακόμη μια συμφωνία.

Στα πλαίσια της επίτευξης της αριστείας στη λειτουργική διαχείριση των εγκαταστάσεών του, το Nicosia Mall έχει προχωρήσει σε αποκλειστική συνεργασία με την καταξιωμένη εταιρία Hellenic Tzilalis (Cyprus) για την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού και διαχείρισης απορριμμάτων. 

Με σημαντικούς παράγοντες το μέγεθος του Nicosia Mall και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί για την εξασφάλιση μιας συνολικής εμπειρίας υψηλών προδιαγραφών, η νέα συνεργασία με την Hellenic Tzilalis (Cyprus) θα συνεισφέρει σημαντικά στην ομαλή λειτουργία του νέου εμπορικού κέντρου.  

Μέσω της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει, η Hellenic Tzilalis (Cyprus) Ltd, προσφέρει υπηρεσίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας ενώ το προσωπικό της απαριθμεί 500 άτομα. Έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της ποιότητας, της ασφάλεια και της υγείας κατά τη διαδικασία παροχής των υπηρεσιών της, η εταιρία κατέχει τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 - για εφαρμογή συνολικής διαχείρισης της ποιότητας, ISO 14001:2015 - για την περιβαλλοντική διαχείριση και OSHAS 18001:2007 για θέματα ασφάλειας και υγείας. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται εκτός από το Nicosia Mall, αεροδρόμια, αλυσίδες καταστημάτων και υπεραγορές, γραφειακά συγκροτήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία, νοσοκομεία, δήμοι, κοινότητες καθώς και η Green Dot. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ