Παύλος Κοντίδης: Επίσημος πρεσβευτής της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, σε διάσκεψη Τύπου ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Παύλο Κοντίδη, Ολυμπιονίκη και δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην ιστιοπλοΐα, ως επίσημο πρεσβευτή  ο οποίος θα την εκπροσωπεί τόσο στην Κύπρο, όσο και το εξωτερικό.

Έχοντας ήδη εξασφαλίζει την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020, ο Παύλος Κοντίδης αποτελεί τον ιδανικό πρεσβευτή ενός έργου που διεκδικεί τον τίτλο του απόλυτου, θαλάσσιου, διεθνούς τουριστικού προορισμού, που δεν είναι άλλος από την Μαρίνα της Αγίας Νάπας.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, τα νέα του καθήκοντα είναι πλήρως εναρμονισμένα με την αγάπη του για τη θάλασσα και την πεποίθηση ότι η Κύπρος αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή των προορισμών υψηλού ναυτικού τουρισμού, στους οποίους εντάσσεται, ακριβώς, το  έργο ανάπτυξης της Μαρίνας της Αγίας Νάπας. 

Ευχαριστώντας τον κ. Κοντίδη, ο CEO της M.M. Makronisos Marina Ltd κ. Σταύρος Καραμοντάνης τόνισε ότι η ανάθεση αυτή εκφράζει τη δυναμική προσέγγιση της εταιρείας στο ανανεωμένο πρότυπο του κυπριακού τουρισμού που επιδιώκει και μπορεί να κατακτά διεθνή πρωτεία.

«Είμαστε πολύ περήφανοι –πρόσθεσε ο κ. Καραμοντάνης- που αποδέχτηκε τη πρόσκληση μας και αναλαμβάνει ρόλο πρεσβευτή για τη Μαρίνα Αγίας Νάπας ο Παύλος Κοντίδης. Έχει όραμα, δουλεύει σκληρά, στοχεύει στην επιτυχία πέραν των στενών πλαισίων της μικρής μας χώρας και τολμά να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του σε διεθνές επίπεδο. Και εμείς, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας εργαζόμαστε πολύ σκληρά, με ενθουσιασμό και τόλμη και υλοποιούμε ένα έργο διεθνούς βεληνεκούς, το οποίο θα βάλει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη του ναυτικού τουρισμού και όχι μόνο.  Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί – και αυτό το πιστεύουμε έντονα – στολίδι για την περιοχή και την Κύπρο γενικότερα. Πιστεύουμε ακράδαντα, πως μαζί με τον Παύλο, και κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη μας για τη θάλασσα και την Κύπρο μας θα συνεχίσουμε το ταξίδι να γίνει παγκόσμια γνωστή η Μαρίνα Αγίας Νάπας».

Όπως καταγράφεται στην τελευταία έκθεση προόδου του μεγαλεπήβολου έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας, οι εργασίες προχωρούν ταχύτατα και ήδη προγραμματίζεται το δεύτερο εξάμηνο του 2019 να ανοίξουν οι πύλες της για την υποδοχή των πρώτων σκαφών. 

Την ίδια περίοδο θα αρχίσει και η παράδοση στο κοινό, των εστιατορίων, των καφέ και των καταστημάτων, που αποτελούν την πρώτη φάση λειτουργίας του έργου.

Όσον αφορά στα έργα κατασκευής των δύο εντυπωσιακών πύργων και των επαύλεων, αυτά συνεχίζονται και θα παραδίδονται σταδιακά, με βάση το χρονοδιάγραμμα. Ο ανατολικός πύργος θα παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2020 και ο δυτικός πύργος μέχρι το τέλος του 2021. Η τελική παράδοση όλου του έργου θα είναι το 2021.

Είναι γνωστό ότι η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί την πιο σημαντική ανάπτυξη που πραγματοποιείται στην περιοχή Αμμοχώστου και ανήκει στα πλέον φιλόδοξα έργα ανάπτυξης στην Κύπρο. 

Με την ολοκλήρωσή της αναμένεται να αναβαθμίσει τόσο την περιοχή, όσο και το εθνικό τουριστικό προϊόν, λειτουργώντας ως μοχλός έλξης αλλά και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και προωθώντας την εικόνα της Αγίας Νάπας ως προορισμό ποιοτικού τουρισμού και ελκυστικό πόλο σημαντικών επενδύσεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ