Σε λειτουργία η καφετέρια του Νέου Επιβατικού Τερματικού   

Στόχος της DP World Limassol η αναβάθμιση της εμπειρίας των επιβατών κρουαζιέρας.

Τις πόρτες της άνοιξε πρόσφατα η καφετέρια του Νέου Επιβατικού Τερματικού της DP World Limassol για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των επιβατών που αναχωρούν από το λιμάνι Λεμεσού. Τη λειτουργία της καφετέριας ανέλαβε η εταιρεία Ispall Investments Ltd για περίοδο τριών χρόνων, έπειτα από ανταγωνιστική διαδικασία ανοικτών προσφορών. Η λειτουργία της καφετέριας εντάσσεται στο πλαίσιο βελτιωτικών ενεργειών που υλοποιεί η διαχειρίστρια εταιρεία με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας των ταξιδιωτών.   

Το «Καφέ Ναι», όπως ονομάζεται, βρίσκεται στην Αίθουσα Αναχωρήσεων (κέλυφος 5) του Νέου Επιβατικού Τερματικού και είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους επιβάτες κατά την αναχώρηση των κρουαζιερόπλοιων. Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους σε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, απολαμβάνοντας την ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων που προσφέρεται καθώς και ελαφριά σνακ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως την καφετέρια θα μπορεί να επισκεφθεί σε μεταγενέστερο στάδιο και το ευρύ κοινό. Επιπρόσθετα, η DP World Limassol αξιολογεί σε αυτό το στάδιο προτάσεις δυνητικών επενδυτών που αφορούν τη λειτουργία καταστημάτων, εστιατορίων και άλλων παροχών στις εγκαταστάσεις της αίθουσας επιβατών.

Σημειώνεται πως, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανέγερσης καντίνας στον τομέα ευθύνης της DP World Limassol, η οποία αναμένεται να λειτουργήσει εντός Οκτωβρίου και θα εξυπηρετεί το προσωπικό της εταιρείας. 

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby ανέφερε πως «σκοπός της εταιρείας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών της ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των επιβατών, βελτιώνοντας τη συνολική τους εμπειρία κατά την παραμονή τους στο Νέο Επιβατικό Τερματικό». 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ