Νέο κατάστημα Camper στο MYMALL Limassol

Ανέκαθεν, οι αντρικές και γυναικείες συλλογές παπουτσιών της  Camper απευθύνονταν σε ένα πιο εναλλακτικό κοινό.

Μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη λίστα των καταστημάτων που φιλοξενούνται στο MYMALL Limassol, είναι η γνωστή εταιρεία υποδημάτων Camper.

Τα Camper, που ήδη ξεκίνησαν να λειτουργούν στο γνωστό εμπορικό κέντρο της Λεμεσού, γεννήθηκαν στην Ισπανία από τον Lorenzo Fluxa το 1975 με την φιλοδοξία να γίνουν η μάρκα που αντιπροσωπεύει τον τρόπο ζωής όλης της Μεσογείου και θα εντυπωσιάζει με πρωτοποριακά σχέδια. 

Ανέκαθεν, οι αντρικές και γυναικείες συλλογές παπουτσιών της  Camper απευθύνονταν σε ένα πιο εναλλακτικό κοινό που λατρεύει την ιδιαιτερότητα,  την άνεση και το στυλ σε μοναδικούς συνδυασμούς υλικών, χρωμάτων και σχεδίων. Οι συλλογές, κάθε σαιζόν, περιλαμβάνουν και  τα εντυπωσιακά twins, που φέρουν διαφορετικό σχέδιο σε κάθε παπούτσι του ίδιου ζεύγους, ενώ όταν πρωτοεμφανίστηκαν δημιούργησαν επανάσταση στον χώρο της μόδας!  

Η παιδική συλλογή της Camper λανσαρίστηκε το 2007 και συμβολίζει την χαρούμενη και παιχνιδιάρικη πλευρά της φιλοσοφίας των παπουτσιών Camper, έχοντας πάντα την ίδια σχεδιαστική προσέγγιση και προδιαγραφές των συλλογών των ενηλίκων. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ